[]

yazın beyaz kalmak için güneş kremi önerisi?

babe veya la rocheyi almayı düşünüyorum yağlı bir cildim var, alerjim yok güneşe sadece beyaz kalmak istiyorum ve cildimi yapış yapış yapmayacak krem önerebilir misiniz?




 
yüz için şunu önerebilirim

www.lancome.com.tr

ya da

www.clinique.com

Bahsettiğin markaları bilmediğim için bunları öneriyorum.

Edit: beyaz kalmak için spf i yüksek ürünler kullanmalısınız.
  • interview with the vampire  (08.03.16 12:23:38 ~ 12:25:44) 
Avene


  • kucukharfler  (08.03.16 12:27:19) 
avene


  • bordeaux  (08.03.16 12:34:14) 
avene ama lütfen eczacıya sorun beyazlık bırakıyor mu diye.
hatta hangi ürünü alırsanız alın bunu sorun. spf arttıkça bazı ürünler ciltte beyaz bir tabaka bırakıyor.

  • dijalli  (08.03.16 12:49:25) 
Paraya kıyarım dersen clinique. Ben aşırı beyazım ve alerjim var. Temmuz öğlen saati sıcağını bile yendim bu kremle :)
Clinique kadar kalıcı olmayan ama sık sık sürdüğün sürece aynı etkiyi yapacak Yves Rocher var geçen yaz da bunu kullandm çok iyiydi. Günlük de kullanıyorum.

  • megalomaniac  (08.03.16 13:51:40) 
yag konusunda la roche'un en iyisi 30 spf anti shine matte fluid. perfekt


  • equine  (08.03.16 13:59:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.