[]

Polis kornasi

Benden birkac yas buyuk amcam var.

Istanbulun apacisi, serserisi bol, bir bakisa kavga cikarmak icin kose baslarinda serserilerin bekledigi bir semtte oturmak zorunda.

Daha once yanina yanisip esini izleyip camdan laf atan apacilerden dayak yemisligi, cocugunu acil hastaneye gotururken onunde 10 km hizla ilerleyen tofasa selektor yapti diye arabasi hasat edilmisligi var.

Dayanamadi devlette sikca kullanilan, siyah renkli sedan bir arac aldi. Cakar, tepe lambasi vs degil de su dat dat seklindeki polis kornasi var ya, ondan takti.

Benzer durumlarda bir tane otturuyor, basi belaya gitmiyor.

Asla emniyet seridinden gitme, gecis ustunlugu saglama, yol acma vb hareketler yapmadigini soyluyor. Trafikte o semtte kavga icin onunu kesen araclara calip birakiyor.

Bu isin trafik cezasi, aracin men edilmesi falan degil de hukuki bir yaptirimi var mi peki? Hani ola ki devletimiz akil edip usulsuz bir seyin uzerine zorla gidecegi tutsa, bu adama adli olarak ne olur eb fazla? Kendisi yakin zamanda memur olacak. Onu korkutup basi belaya gitmesen sokturtmek istiyorum.

 
çakarların cezası var da o korna işi şaibeli biraz.


  • ayiadam  (08.03.16 11:29:35) 
yasak mı bilmiyorum. tepe lambası takmanın cezası 89 lira gibi bir şeydi, bu da öyledir. eğer yasaksa 89lirayı öder sıkıntı çıkmaz.


  • fakyoras  (08.03.16 11:30:15 ~ 11:30:43) 
gitsin bi çift çakar alıp taksın. soran polis olursa da "kim olduğumu öğrenirsin" desin, basıp gitsin.

böyle memlekette az bile.

tercihen siyah passat, 06a plakalı. yapıştır geç. hiçbişey olmaz. o plakaya ceza yazacak polisi öperler.
  • babilbaligi  (08.03.16 11:33:35) 
balik +1 fakroyas +1

ankaradayim o araclardan fazlasiyla var. hangisi gercek hangisi degil farkedilmiyor sivil plaka olunca.

lambalardan da sikinti cikmaz heralde, haberlerde denk gelmistim polis kontrol yapiyordu, cakarlilari durdurup ceza yaziyordu sonra devam ediyorlardi. hatta bir rektorun aracini da durdurmuslardi.
  • jedilance  (08.03.16 12:13:48) 
Bişey olmaz


  • loser blueser  (08.03.16 14:17:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.