[]

direnişte uçurulanlardan birisiyim

kukuklata nickiyle yanılmıyorsam 6 mart günü, kanzuğa küfrettiğim gerekçesiyle uçuruldum. direnişte 186. sıradayım.

diğer yazarlarla bağlantım olmadığı için (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişinde uçurulanlar) başlığında adım geçmiyor.

ekleyebilirseniz onurlandırırsınız.

 
ya adam geri adam atarken bile ikiyuzlulugunu, tutarsizligini konusturup onlarca yazari ucuruyor. boyle karaktersizini de gormedim. tayyip kancugun yaninda melek kalir aq.


  • baldur2  (08.03.16 02:59:19) 
direnmeye devam yoldaş , direne direne kazanacağız !


  • eksimeksi  (08.03.16 06:21:58) 
@mimikik
ayıbediyon gardaş ,bizimde kendimize göre bi şeklimiz var .

  • eksimeksi  (08.03.16 07:55:38) 
ooo adına da direniş deyince çok havalı oldu, hemen saygı falan duyalım arkadaşa.

küfür ettiysen az bile yapmış, ben olsam hakaret davası açardım. bokunu çıkardığınızı fark etmişsinizdir umarım. her haltı küfür ile kontralama refleksindeki yazarlar gerçekten bıraksın sözlüğü. hatta herhangi bir sosyal mecrada fikir beyan etmesin.
  • detone simitci  (08.03.16 10:01:39) 
kanzuk başlığının altında bile onlarca küfür varken, sen ülkenin en özgürlükçü platformunun yöneticisi olduğunu söylerken sırf direniş zamanı birilerinden intikam almak için daha önce kullanmadığın yaptırım gücünü kullanırsan buna tepki veririz.

ayrıca sözlükte onlarca fav almış ve tek bir küfür dahi etmediğim, her yazdığımı özenle okuyup düzenlediğim 150 tane entrym varken, bir tane entrymin içinde bir tane küfür geçiyor diye süresiz olarak uçurulup onca emekle, sırf insanlar bir şeyler öğrensin diye yazdığım tüm entryler platformdan siliniyorsa ve daha önce bunu yapan yazarlara hiç bir yaptırım uygulanmazken direniş zamanı kanzuğun aklına geliyorsa bu, sinirden kudurmuş bir şişko ve intikamından başka bir şey değildir.
  • LoRdS31  (09.03.16 01:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.