[]

wordpressciler

wp-contents upload dizini oluşturulamıyor bir üst dizin sunucu tarafından yazılabilir mi?

hatasını nasıl çözebilirim? ftp ile bağlanıp wp-contentsin dosya izinlerini 777 yapın demişler ama dosyalarım localde. ftplik bi durum yok yani. o yeri de bulamadım ayrıca. nasıl çözeceğim bu sorunu?

edit: deneyeceğim tamam sağolun. önce macin chmoduna bakayım

 
windowsta chmod yok. belki de dosya yolu UAC'e takılıyordur. webserver nereye kurulu? en temizi c:\xampp gibi bir yere kurmak


  • masa penisi  (07.03.16 23:20:20 ~ 23:20:39) 
mac sistemde xampe kurulu. yapılabilir mi ftpsiz?


  • freetakilir  (07.03.16 23:23:52) 
Klasöre full yetki vermek lazım.
Windowsta evertone ı ekleyip ok yaz çalıştır yetkisi veriliyor ama mac nasıl bilmiyorum

  • oz suser  (08.03.16 00:24:50) 
normal sartlarda o klasorun www-data vs gibi bir userin ownerliginda olmasi lazim. Muhtemelen xampp kurdun, o da root dizine kuruldu sen normal kullaniciyla calistiriyosun o yuzden. Masaustune bir yere dosya ac. xammp in icindeki www veya httpfiles vs neyse ne oraya symlink yap masaustundeki klasoru.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (08.03.16 07:35:38) 
mac'te chmod var dosya izinlerini ayarlamak için sağ tuş menüsünde seçenek olması lazım. dosya özellikleri veya izinleri gibi bişeydi.


  • masa penisi  (08.03.16 10:19:08 ~ 10:19:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.