[]

Yazarların Direnişi Sonuç Verdi

ama böyle sonuca benim kafam girsin.

lan resmen adam susun diye direnişçilerin ağzına bir parmak bal çaldı. tahminim bu yazı çoğu direnişçinin direncini kıracaktır. ki şimdiden yetmez ama evetçiler çıktı meydana.

neyse formata dönelimde soruyu soralım:

sizce direniş devam eder mi?
durumdan memnun musunuz?

 
ayarlarda temalar dümeni var ama seçince çalışmıyor. herkesin kendi temasını ekleyebileceği bir sistem yapılmalı aslında.


  • masa penisi  (07.03.16 22:51:41 ~ 22:51:54) 
masa penisi temalar çalışıyor. ancak gece modunda değişim yok


  • yamuklu sucurta  (07.03.16 22:54:25) 
kapalı abi, seçiyom sayfayı yenileyince beyaz seçili oluyo tekrar


  • masa penisi  (07.03.16 22:56:28) 
okurlar ne yapacak? sadece yazarların yararlanabileceği bir şeyse o zaman sadece yazarlara hizmet etsin sözlük.


  • mr.goodcat  (07.03.16 22:57:34) 
altta kaydet butonu varmış lan ona da basmak lazımmış :dd ama beğenmedim ben yine kendim antik temasını kullanmaya devam edicem


  • masa penisi  (07.03.16 22:58:13) 
entry silme düzeltildi demiş, bende hala hata veriyor. düzelince entrylerimi silmeye devam edeceğim. bu eyleme bir kez destek veren çoğu insanın da ne sildiği entryleri geri getireceğini ne de entrylerini silmekten vazgeçeceğini düşünüyorum. şu basit açıklamayı yapabilmek için 340.000 entrynin silinmesi gerekti. bu nasıl bir kibirdir anlam veremiyorum. böyle bir sitenin parçası olmak istemiyorum.


  • rivulet  (07.03.16 22:59:16) 
adam sözlüğü twitter facebook ile kıyaslıyor ya. ciddi mi bu?


  • freetakilir  (07.03.16 23:08:28) 
Olum ya, ne sözlükmüs. Türkiyede alternatif platform yok diye ne oynadi be yazarlarla. Alternatif yok, bize muhtacsiniz diyor, istedigimi yaparim diyor.

Siteyi site yapan, gelen kullanicisi, üreten kesimidir. Direnis devam ederse, yillarin efsanesi göz göre göre cökecek. Umarim cöker. Bu adamlarla olmaz cünkü.

Para getiren bunlar, icerik giren bunlar, kollektif birikim var, sen kime calisiyorsun da herkese karsi kararlar aliyorsun? Bu adamlar kalmak icin asil k.clarini yirtiyor, didiniyor, bu noktaya getirmek asil emek ister. Girmezsin, hit azalir, icerik kalmaz. Ya o zaman seni dinler ya da zaten gidisat belliydi düsmeden voleyi vuralim zihniyeti kendini bitirir. Alternatiflere yönelin gencler.

Yakinda kanzuk "ben banlamam kicklerim" diye atarli moda baglamazsa ben de neyim.
  • Silesius  (07.03.16 23:22:16) 
eksisozluk.com

uzun uzun anlattım burada, nerden baksan elinde kalan bir yazı yazmış. esasında ben bildiğimi yapmaya devam edeceğim demiş.
  • rakicandir  (07.03.16 23:23:22) 
millet tatmin olmuş açıklamalarla da benim aklıma iki konu takıldı.

1-) şu saman ve gri de kontrast düşürmedikçe beyazdan çok farklı değil ve RGB 255 255 255 bir tek benim mi gözümü yoruyor? Nasıl uzun süreli kullanılan sitelerde bu varmış? Acaba o sitelerde background olarak bu beyaz varken, foreground yazıyla ve içerikle dolu olduğu için o beyaz göz yormuyor olabilir mi?

2-) "entrylerin içeriği değiştirilmiyor, sadece entryde konuyla alakasız bir kısım varsa o alıntılanmayabiliyor. bunun dışında entrynin revize edilmesi, içeriğin değiştirilmesi gibi bir uygulama kesinlikle yok, olmayacak." şu cümle bir tek bana mı mantıksız geldi? "sadece entryde konuyla alakasız bir kısım varsa o alıntılanmayabiliyor" demek revize etmek demek değil mi? ne bu şimdi? "zam değil, düzenleme" gibi bir şey mi? yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

soruya cevap olarak da direniş(!) devam etmez. yetmez ama evet gibi saçma bir zihniyet her zaman güçlü bir akım olmuştur. onlar tatmin olup yürür 1-2 yıl sonra da pişman olup ağlarlar, site de 1-2 değişimden sonra devam eder yayınına. bu arada "ekşi şeyler"de kullanılmasın entrylerim dedim.


düzeltme: ben bunu yazarken, bu duyuruya cevap yazan rakicandir 'ın yazdığı entry'e baktım. aynısını yazmış benim 2. madde ile ilgili. tek değilmişim demek.
  • nawar  (07.03.16 23:31:25 ~ 23:32:59) 
2 tema vereyim ağlamayı kesin yazının özeti. aktif iletişim kuracakmış,sözleşme yenilenecekmiş vs vs.

olum bu adam değil mi sizi s*me takmadan yazılarınızı ben istediğim şekilde ekşişeylere aktaracağım diyen?
temaya gelen eleştirilere huffington post mükemmel taam mı, siz ne anlarsınız zaten diyen bu adam değil mi?
500.000 entry silinirken twitterında makara kukara yapan bu adam değil mi?
  • rakicandir  (07.03.16 23:48:27) 
vermedi ama abi lütfen bu şekilde başlık açmayın. içeriğinde ironi yapmışsın ancak başlığın bu hali bile başlı başına direnç kırıcı etkiye sahip.


  • air  (08.03.16 00:27:50) 
Kesinlikle sonuc verdi. Entrylerimi silip youreads e tasindim. Tavsiye ederim. Kizini satan laikci tarzi basliklardan bunaldiysaniz size uygun yazarlik da var.
Sinirleniyorum arkadas. 2006 yillariydi sozlukle ilk tanismam. Hatirliyorum; cok tartismaci toplayan, evrim, din tartismalarinda ve diger bircok baslikta o kadar cok sey ogrendim ki simdi bu copluge donmus halini gordukce uzuluyorum. Sorgulamayi, ironiyi ekside ogrendim desem yeridir.

Din konusunda bir bir tartisma her iki tarafinda mantikli, bilimsel yazilari ile devam ediyordu. Ve siz her iki tarafi da okurken birseyler ogrenebilirdiniz. Bugun eksi sozluk surekli birbirine kufur eden yazarlardan ibaret.
  • allah yazdiysa bozsun  (08.03.16 08:14:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.