[]

başka sözlüğe geçilir mi?

sağdan soldan mesaj geliyor. neredeyse yoldan çevirip 'sözlüğümüze buyrun fal bakılır' diyecekler :)

entry'm daha önce zaten 0'dı. yani son eylemleri destekledim ama ben extradan entry silmedim.

böyle başka sözlüklere geçilir mi? aramızda geçen var mı?

 
asilov derdim başka yere geçmek değil. sözlüğün 2012 haline dönsem yeter :(


  • yamuklu sucurta  (07.03.16 19:09:23) 
Yabancı kaynaklarda reddit,4chan,9gag, gibi kullanıcı tabanlı içerik kaynaklarını da düşünebilirsin.


  • murtiii  (07.03.16 19:09:42) 
benim en son yazmaya başladığım sözlük ekşi, onun haricinde 4-5 tane sözlükte bulundum. o yüzden kendimde karşılaştırma hakkı buluyorum. bana göre inci sözlük bile ekşiden 3-4 kat daha kaliteli. o yüzden birşey kaybetmezsiniz ama kazanç olur.


  • masa penisi  (07.03.16 19:09:57) 
Reddit iyidir eger ingilizce devam edebilirim dersen :) ben orda takiliyorum bir yildir filan.


  • fakyoras  (07.03.16 19:12:28) 
Ben youreads'e gectim gitti. Gayet mantikli bir ortam var. 2004ler falan gibi eksiye benzemekte.


  • babilbaligi  (07.03.16 19:12:37) 
Abi son 1 senedir falan ekşi milliyetçinin kürt'e, Gs'linin fb'liye sövdüğü bir ortam oldu. Alışkanlıktan yine giriyorum ama sinir katsayımı yukseltmekten başka işe yaramıyor. Benim gözümde sözlük konsepti miadını doldurdu. Twitter her açıdan daha keyifli. İlla sözlük dersen instela(eski itü) fena değil.


  • doxanikee  (07.03.16 19:15:17) 
adam sözlükten mesaj atmış; mail atın önemli bir konu var konuşalım diye. önemli bişey var sandım mesaj attım.

adam

'yeni bir sözlük kuralım diyoruz ama ortalık bayağı karıştı hocam :)' yazmış.

tövbeeee
(gıybet yaptım işallah aramızda değildir)
  • yamuklu sucurta  (07.03.16 19:17:17 ~ 19:18:12) 
9gag yorumlarina bakarsan ergen mekani oldugunu görürsün. Laf atmalar, pick up linelar, bilmedikleri konularda ahkam kesmeler. Ben imgurda takiliyorum, orta yas mizahi. Resmen. Garip fucking weird twisted fucks olarak özetlerim özellikle lni kullanicilarini. Front pagede kal ama, user submitted biraz cöplük, ayristirmak zor olur. Ha bir de 4chan örnermem, insan olana önermem. Tamam board seklindeki öncü sitelerden, mantikli boardlari var, ama bir b hepsini söker alir. O yüzden, nope. Reddit takilmak istersen cok derin cok acayip bir yer. Eger ayni seyden keyif alan 20 kisi bulursan kesinlikle onun subredditi vardir diye bir söz var. Aktif subreddit sayisi cok, keyifli yer, politika vs gibi seylerden uzak hele top listesi. Alternatif söylenecek cok sey cöp, failblog gibi bir zamanlarin popüler siteleri ya da chive hormona oynayan sosyal siteler önerilebilir. Aldirma, onedio, buzzfeed, listelist falan diyen olursa kac uzaklas ordan. Illa sözlük gibi bir ortam ariyorsan, youreads diyorlar ama bence o da os. Aliskanliktan sözlük ariyor insanlar, yoksa "sözlük" tek alternatif degil. Git günlük tut daha bile mantikli is yaparsin, her ne kadar ssg aksini düsünsede. Bilgisayarda tut, google doc ac, site ac, blog ac, joomla kur, local hostta yaz. Ctrl a ctrl f yapar bulursun, ssgnin aman canim en iyi sözlügüm demesine bakma sen.


  • aynadakiyabanci  (07.03.16 19:31:37) 
Duyuru açtım, dileyene instela davetiyesi gönderebilirim. Toplu biçimde Hepinize göndereceğim. :)


  • yirmisantim  (07.03.16 19:32:55) 
@aynadaki
yahu blog açarsın da kim gelip okur. senden başka okuyan olmaz. sen de başkasının blogunu okumazsın.

bu arada olay geziye döndü. yönetim hepimizi fişlemiyorsa ne olayım :)
  • titiraprap  (07.03.16 19:35:04 ~ 19:45:24) 
youreads +1

ekşi'den daha kaliteli. üstelik çok fazla yazarın göçünü aldı. tek sorun çok fazla yavaş olması. yarım saatte iki başlığa bakamadım, kaldı ki entry gireyim. ama hesabımı ayırttım. elbette düzelecek.
  • ruhen hastayim ben  (07.03.16 19:43:42) 
@titiraprap - alinmayin da sözlükte yazan herkesin düsüncelerinin degerli oldugunu hicbir sekilde düsünmüyorum.
eksisozluk.com
Sözlük onusunda ssg bisi yazmis gecen, düsüncelerimi yazip, dönüp bakabildigim, beynimi hizaya okan bir yer falan demis. Bu amacla herhangi bir platform kullanilabilir. Takip eden, baska okuyan olsa olmasa ne kadar koyacagi insana kalmis. Favorileyip begenen adam icin yazan, (snapchat, facebook, onedio, listelist, buzzfeed, youtube, twitter, instagram ve bilimum benzer popüler mekanlarda) yazabilir. Kalanlar eger kaliteliyse gene kendini duyurur, yok degilse kendisi icin yaziyorsa, yazmaya devam etsin. Iyidir günlük gibi tutmak. Blog olur, word dosyasi olur, ne olursa olsun.
  • aynadakiyabanci  (07.03.16 19:44:53) 
Ben instela ya geçtim. Mis gibi. Davetiye de var, isteyene atarım


  • sansar  (07.03.16 19:45:46) 
Soruya cevap değil ama alternatif arama duyurusu gibi olduğundan yazıyorum.

Quora'ya göz atın. Hem çok faydalı hem çok güzel vakit geçirtiyor.
  • tescillimarka  (07.03.16 19:52:27) 
Ben bi sözlüğe geçtim. Güzel güzel yazıyordum, borsa için terimler sözlüğü gibi bişey yapacaktım. Tepki çektim, senin başlıklarını görmek zorunda mıyız, gibi. Zaten günde 20 entry girilen bir sözlük olduğu için benim 5-10 entrym böyle tepki çekti. Sonra çıktım oradan. Adını da unuttum şimdi, bilmem ne sözlük.


  • [silinmiş]  (07.03.16 22:19:49) 
Ingilizcen varsa quora'ya gec.

Onedio cevabini saka olarak algiliyorum. Quora tarihin en kalifiye sitesi olabilir.
  • muricosta  (08.03.16 00:14:49) 
bu saatten sonra devlet malzeme ofisine geçeriz :/

yok, şimdi bu direniş olayını fırsat bilen çakallar türedi. arka arkaya hadi bilmem ne sözlüğe geçiyoruz başlıkları açılıyor. ancak yok, artık başka yer kurtarmaz.
  • air  (08.03.16 00:22:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.