[]

Snapchat nedir detaylı anlatır mısınız?

Bilal'e anlatır gibi anlatır mısınız lütfen?




 
bu bir cep telefonu uygulamasi. android isletim sistemi ve ios sahibi telefonlarda calisiyor. ios icin appstore diye bir uygulamaya girerek yukleniyor. android telefonlarda ise google play diye bir yerden indiriliyor. indirme islemi bittikten sonra telefon numarasiyla sana bir hesap acmis oluyor. bunun yani sira sana bir kullanici adi da veriyor. rehberindeki kisilerine de erisebilen bu uygulama, rehberinde olan bu uygulamayi kullanan bireylere ve bildigin kullanici adlarina, kisa sureligine beliren o an cektigin fotograflari gonderiyor. bu fotograflar karsidaki tarafindan sadece belirtilen sure (azami 10sn) gorunuoyor ve saklanamiyor. Eger ekran goruntusunu alirsan, bu ios isletim sistemine sahip telefonlarda ana ekran tusu ve tus kilidi tusuna ayni anda basarak ulasilabilir karsi tarafa fotografi gonderdiginiz kisi fotografi kaydetti gibi. fotograflar gonderilmeden once uzerine bazi grafikler eklemek de mumkun. bu yazi olabilecegi gibi parmak ucuyla cizdiginiz bir kalp de olabilir.


  • lifeframe  (07.03.16 15:57:03) 
ergenler birbirlerine çıplak fotoğraf göndersin ve kaydı kalmasın diye geliştirildi, çok tuttu.


  • 386 dx  (07.03.16 16:48:39 ~ 16:49:06) 
instagramın alternatifi gibi bi şey. kaydedilmiyor, instagram gibi galeri yok. yalnız screenshot aldığında bildirim gidiyormuş.


  • sayns  (07.03.16 17:04:38) 
estetik kaygısı olmadan sikko sikko fotoğraf ve videolar çekip 24 saatliğine paylaşma uygulaması


  • Sskywalkeremre  (07.03.16 17:14:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.