[]

bir yazıyı neye göre okuyorsunuz

bana göre nitelikli şeyler okunmadıkça veya izlenmedikçe insana faydadan çok zarar verir peki neyin nitelikli neyin değil olduğunu deneyimlemeden nasıl anlarız. çoğu kişi yorumlara bakıyor ama herkesin zevki aynı değil daha kesin bir yöntem bilen var mı.




 
bu sizin sevdiginiz türle alakalı. yazar seçebilirsiniz.

eğer internette sözlük ya da blog tarzı şeylerden bahsediyorsanız çok net söyleyebilirim ki hepsi çöp. yani açıkça zaman kaybı. birilerinin verdiği bkzlar. ota boka yaptığı yorumlara kıymet verip değerli bulmak bence tam cehalet.

hep sözlük okuyan biri sadece bir bakış açısını okuyup tam tek taraflı bir at gözlüklü olup çıkar 1-2 senede.

mesela insan hakları ve evrensel değerler hakkında nispeten türkiye ortalamasının üstünede bir yer olsa da hep aynı şeyler yazılıyor ama bunun yerine dünyadaki makaleleri takip etmek günceli yakalamak açsıından daha değerli değil mi? 10 senedir aynı şey yazıluıp çiziliyor sözlükte. ayzılanlar yavan, içi boş iktidar karşıtluğından başka bir şey değil. okunacaksa bence günde 2 tane yabancı gazete takip et çok daha iyi olur.
  • advest  (07.03.16 15:44:15) 
www.dunyabulteni.net

adamlar yapmış. kültür sanattan dünyada neler olup bitiyora tarihten bilime kadar her şey var.
  • advest  (07.03.16 23:36:36) 
mesela makale okumak istersen:

www.todaie.edu.tr

arama bölümüne istediğin kelimeyi yazabilirsin.
  • advest  (07.03.16 23:40:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.