[]

nasıl bir beslenme şekliniz var?

sorum özellikle sabahtan akşama kadar dışarda olanlar için. siz nasıl kotarıyorsunuz günlük beslenme işini. işti, kurstu derken hep dışardayım. kahvaltıyı evden hazırlayıp hallediyorum ama öğlen ve akşamları ayarlamak çok zor oluyor. bir yandan kilo da vermek istiyorum. çok aç kalırsam enerjim düşüyor hoş olmuyor. dışarda yemek yemek malum pahalı, sağlıklı yemek ekstra pahalı.

siz neler yapıyorsunuz bu durumda? bana neler tavsiye edersiniz?


 
Yemekleri taşımak için kap alıyorsun bir de sırt çantası diğer ıvır zıvırlar için ben hep taşırım zaten. Yapıp kendine göre bir porsiyon kaba koyuyorsun uygun saatte uygun yerde oturup yersin hemen. Hem maliyetsiz hem pratik. Böylelikle günlük yemek ihtiyacın totalde 20 liranın altında sağlıklı bir şekilde çıkar biter. Sodexo da cebine kalır evin market alışverişini yaparsın.


  • gozu acik sevisen yahudi  (07.03.16 15:07:44) 
Evden götürebilirsin. Yeri geliyor evden götürüp yiyoruz. Zor değil yani.


  • angelus  (07.03.16 15:08:21) 
ben yiyebildiğim kadar protein yemek üzerine kurdum düzenimi.
83 kg verdim 1 senede, protein iyidir, hem tok tutar, hem heryerde var.

  • Corc  (07.03.16 15:15:33) 
sabah kahvaltı yapmam genelde, ya da bir elma yerim. öğlen biraz yerim. akşam da bazen yerim bazen yemem. vücudunu yemeye alıştırma yedikçe yiyesin gelir.

83 kilo ney laayynn oeh
  • cekilmis gayfe  (07.03.16 15:34:49 ~ 15:35:26) 
@gözü açık...+1

Evden goturuyor(d)um.
Bir ya da iki ogün şeklinde h azirliyordum.
benkonusuyorum.blogspot.com.tr

Mavisi var bende. Markafoniden almistim, yıllardır severek kullanırım.
  • balik kraker  (07.03.16 16:35:20) 
devamli disarida olacagim ve yemekle kafami mesgul etmek istemedigim zamanlar benim cozumum; kucuk buzdolabi posetleri icinde cevizici, beyaz leblebi, yulaf ezmesi, yikanmis elma, ayva, armut, salatalik, kucuk paket yogurtlar veya kefir veya ayran veya sut. orta vadede cok surdurulebilir ama bir sure sonra pismis birseyleri ozlemeye baslayabilirsiniz. onun icinde daha ayrintili hazirlik gerektiren haslanmis nohut, yesil mercimek, limon suyu zeytinyagi kombini minik bir pakette onceden hazirlanmis vs gibi seyleri de dusunebilirsiniz. yine basit olmasi acisindan tek porsiyon hindi jambon, 1 teneke tuna vs gibi seyler de donem donem mini sofranizi senlendirebilir. caki ve catal bicak, pecete, islak mendil, termos tasimak ise olmazsa olmazi bu islerin.


  • mavicorap  (07.03.16 19:30:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.