[]

Android Seçmece

Emektar LG G2 ekranı aldığı darbelerden dolayı kullanılmaz hale geldi. Huawei G8'i çok beğendim. Fakat bir yandan da LG G5 çıkaca haftaya. (LG G3 ve G4 estetik olarak çok kötü geliyor)Diğer telefonlara baktım, fakat ya çok pahallı ya da performansları iyi değil. G5'e o para verilir mi? yoksa gerek yok G8 idare eder mi? (HTC'nin arayüzünü sevmiyorum, Lenova P1'in öyle canavar bir performansı yok)




 
Bence pazarda 2. eli para edecek bir telefon al. Samsung note serisi güzel mesela ben 4 kullanıyorum çok sıkışırsan ucuz pahalı çıkarırsın elden. LG'de iyi kötü çıkar ama samsungdan daha hızlı değer kaybediyor. Huawei incelemedim sadece reklamlarını gördüm kötü değil gibiydi.


  • gozu acik sevisen yahudi  (07.03.16 15:09:20) 
asus zenfone 2, laser alabilirsin. özellikleri bir çok telefondan daha güzel.

5" modelleri 800 TL civarında. 2 GB ram, 4G desteği, 13 mp kamera var.
  • kartallar yuksek ucar  (07.03.16 15:13:01) 
asus zenfone 2 - 4gb ram olanını bimeks de bize kac olur mu ne oyle bişi deyince indiriyolar 1000 liraan ucuza geliyor

samsung a3 a5 a7 de tip olarak guzel telefonlar

ben 2.5 yıldır samsung note kullanıyorum hala her seyi acıyor . note 5 hem tip olarak guzel hemde 2000 civarı uzun yıllar gider

ama fiyat performans diyorsan ilk yazdıgım alet harbiden entresan 4gb ram e o fiyat
  • bnmzz  (07.03.16 15:42:09) 
evet şu an asus zenfone 2'yi de düşünüyorum, fakat pili hızlı bitiyormuş onunda. özellik bakımından çok iyi gerçi. note serisi çok büyük geliyor bana.


  • awareim  (07.03.16 17:13:45) 
xiaomi lere de bak bi


  • anonymice  (07.03.16 18:42:31) 
g5 inanılmaz bir telefon detaylı incelemeden karar vermeyin derim özellikle kamerasını


  • alaimisema  (08.03.16 08:20:49) 
Bütün bunlardan sonra birazcık bekleyip xiaomi mi5, lg g5'e bakmaya karar verdim açıkçası. Fakat ilkinin ne zaman geleceği hiç belli değil sanırsam.


  • awareim  (08.03.16 09:34:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.