[]

Bridgestone vs. Continental

vw golf v 1.6 tiptro araç 195/65R15 ölçüleri lastiklerin.

iki markadada 175 TL fiyat.

hangisini tercih etmeli?

2008 de aldığımda üzerinde conti. vardı. hiç değiştirmedim. 60.000 de araç. bana kalsa yine kullanırım ama hem lasitkte zamana dayalı aşınma mevcut hem de muayenede kesin kalırım o lastikle.

bir de araç önden çekiş. sadece önleri değiştirsem arkaları daha sonra değiştirsem bi problem yaşarmıyım?
700 tl çok lan?!

tamam hayattan pahalı değil ama şu aşamada bana baya koyacak 700 lira.

 
gecenin bir yarısı yol kenarında bijon anahtarı ve el krikosu ile lastik değiştirmek paha biçilemez.

sen 4 lastiği de değiştir. maceraya girme.
  • babilbaligi  (07.03.16 14:36:42) 
@babil para yettiremiyorum arabaya. yoksa 8 senelik lastiklerle allaha emanet zaten her bir yol.

@duyulmasi gk conti fabrikasyon geldi. memnundum. iyi bi frenleme mesafesi var ve 8 sene parçalanmadan götürdü beni.
ford da çalışırken, yeni mondeolarda 3 farklı lastik kullandım. Conti, goodyear ve michelin. Araçlar test aracı olduğu için limitleri deli gibi zorluyordum, 20.000 de lastik değiştirttim hatta. Continin frenlemesinden aşırı memnundum, goodyear bildiğin çöp, michelin de yumuşak ama frenlemede ve virajda bana conti nin verdiği güveni vermedi. Bridgestone hiç kullanmadım, pzero ların iyi olduğunu biliyorum ama normal lastiklerinin nasıl olduğunu hiç bilmiyorum.
  • Sskywalkeremre  (07.03.16 14:54:20) 
Conti iyidir ama nokian'da ondan aşağı kalmaz. kuru zeminde çok yakın tepkiler veriyorlar. nokian özellikle ıslak zeminde çok daha iyi.

(git: www.hepsiburada.com)
  • coder6006  (07.03.16 15:50:57) 
bridgestone isim yapmış türkiye piyasasında, hala onun ekmeğini yiyor.

continental daha iyi.
  • victum  (07.03.16 16:11:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.