[]

webstorm / atom autocomplete

çok ilginç bir durumla karşı karşıyayım, yardımınızı bekliyorum.

İhtiyacım olan şey Node.js, npm paketleri, Angular.js ve Angular material için autocomplete özelliği.

Atom'da autocomplete özelliği angular material için mükemmel ama geri kalan her şey için atom-ternjs eklentisi kullanmak zorundayım. bu eklenti de node_modules klasörünü devre dışı bırakmazsanız saçma derecede yavaş çalışıyor. o zaman da kullanmanın anlamı kalmıyor, ben bunun için gelmiştim zaten...

WebStorm autocomplete olayında gerçekten iyi ama bu da angular material'i desteklemiyor, html'de otomatik tamamlama özelliği yok.

Frontend'i atom'dan, backend'i de webstorm'dan yapayım diye düşündüm ama o da kafamı karıştırır, vazgeçtim.

Angular.js 1.5 kullanıyorum, kullandığım paketler Angular 2 için yazılınca ve Angular betadan çıkınca ES5/6'yı çöpe atıp direk TypeScript'e geçeceğim, o zaman problem olmayacak çünkü atom-typescript eklentisi ve typings projesi sayesinde Atom'da TypeScript autocomplete olayı mükemmel. Ama oraya gelmemize daha en az 6 ay var.

Ey ahali, nasıl çözeceğim ben bu sorunu?

 
acaba diyorum, hani bilmiyorum ama acaba sadece ctags işe yaramaz mı? vim'de flaan java'dan tut pek çok dil için tamamlamayı ctags kullanarak yapıyorlar. acaba ctags için bir eklenti falan var mıdır?


  • selam  (07.03.16 19:10:29) 
geç gördüm, bakıyorum şimdi. teşekkür ederim.


  • hayirsiz  (09.03.16 10:21:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.