[]

İngiltere'de Eğitim

Öncelikle bu konu benim açımdan hayati bir önem arz ettiği için en azından akşama kadar yukarı sabitlenmesini rica ediyorum sevgili modlardan.

2014 YLSY bursiyeriyim. BÖTE mezunuyum. (Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi) Kısaca Bilgisayar Öğretmeniyim. "Teknik Eğitim" alanında Y lisans ve Doktora için İngiltere'de eğitim görmeye hak kazandım. Yani Education alanında. Ama hangi şehre ve hangi üniversiteye gideceğim konusunda kararsız kaldım. Eğer orada kendisi veya bir yakını eğitim görmüş, orada yaşamış yada oraları hakkında herhangi bir bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir.

Şuan için başvurduğum üniversiteler

ucl
southampton
sheffield
bristol
manchester


bunlar education alanında ilk 5'teki üniversiteler. Bunlar dışında tavsiye ettikleriniz var mıdır? halihazırda Southampton'dan kabul aldım, diğerlerinden de cevap bekliyorum.

şuan için 5.5 ielts puanım var. bu puanla Southampton ve Sheffield 'ların presessional'larına girebiliyorum. ama diğerleri için biraz daha yüksek bir skora ihtiyacım var. benim gönlümde yatan Southampton olduğu için eğer fikrim değişmezse büyük ihtimal Southampton'a gideceğim.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? esasında benim alanımda en iyisi UCL diyorlar fakat bu üniversite londra'da ve orada bana verdikleri bursla yaşaması kolay değil diyorlar araştırdığım kadarıyla. bu arada 1200 pound veriyorlar aylık burs. evet ne düşünüyorsunuz? diğer üniversiteler nasıl? Southampton nasıl? yeme içme kalma sorunu var mıdır?

istediğim özellikler
üniversite mümkünse kampüse sahip olsun
Londraya yakın olsun

evet bu kadar (:

 
facebook'ta zibille ylsy grubu var, üye misin? oralardan çok daha iyi cevaplar alırsın.


  • mesgul ve huzursuz  (07.03.16 19:33:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.