[]

Mahsum Aslan tarafından DOLANDIRILDIM - Dikkatli olun..

(bkz: serseri serbest stili) isimli kullanıcı tarafından dolandırıldım. ismi Mahsum Aslan "Alınık sözlük hesabı" duyurusundan bana ulaşan bu şahıs dolandırıcının tekidir.

(git: i.hizliresim.com ) şu mesaj üzerine görüşmek için numaramı istedi ve verdim.

0546 400 4572 numaralı telefondan beni arayıp sözlük hesabı nicklerini iletti.
nickler; serseri serbest stili ve slimondx

iki hesap için ücreti kendisine yolladım 250 lira olarak. ardından bana saçma sapan mail adresleri ve şifreler ileterek ortadan kayboldu.

verdiği mail adresleri ve şifreler geçersiz çıkınca kendisini aradım ama herif uf olmuş.

verdiği ziraat bankası
hesabı; 1118 - 57940842 - 5003
iban no: TR190001001118579408425003
Hesap Sahibi: Mahsum Aslan

Zaten bu ismi google'da aratınca başında dolandırıcı ibaresi beliriyor. Meslek olarak dolandırıcılığı edinmiş birisi. (git: www.google.com.tr )

Bu kişinin sözlükte de canını yaktığı kişiler var. bana ulaşabilirlerse ben yarın kendisini savcılığa şikayet edeceğim.

 
saolsun bir arkadaşımız dilekçe örneği gönderdi.

yarın ilk iş şikayetçi olacağım kendisinden.
  • celiski profesoru  (06.03.16 21:26:11) 
Şu araştırmaları keşke iş yapmadan önce yapsanız. Bu adam hakkında haftada en az dört defa duyuru açılıyor dolandırıldım diye.


  • angelus  (06.03.16 21:28:29) 
keşke akıl edebilseydim. ama bu adam benle pazarlık yaparken görüştüğüm başka kullanıcılar da var demişti. bu yüzden bu ilanı herkesin görmesi gerekiyor.


  • celiski profesoru  (06.03.16 21:45:36) 
Bana da maç bileti satmaya kalktı, pusuda bekliyor resmen. "sen milleti dolandırıyormuşsun" dedim, ortadan kayboldu.

Olmayan bileti 75 liradan satmaya çalışıyor. İndirim de yapmıyor ahahaha. :) Hatta "sen almazsan başkası alacak, acele et" diyerek pasif olarak almaya zorluyor.

Bunun üstüne açılmış birsürü kamu davası vardır zaten. Böyleleri bunu umursamıyor. Arsız, yüzsüz olmuş iyice.
  • yirmisantim  (06.03.16 22:13:58) 
bu adam hakkında hem burada hem sözlükte bir milyon defa "yarın savcılığa veriyorum, haftaya kesin vereceğim" filan diye yazılıyor sürekli ama herkes mi vazgeçiyor sonradan anlamadım ki.


  • cthulhu  (06.03.16 22:14:28) 
ben yarın savcılığa gideceğim. dilekçemiz hazır. şu anda farklı sitelerde ve sözlükte adının geçtiği dolandırıcılık mağduriyetlerini derliyorum.


  • celiski profesoru  (06.03.16 22:17:15) 
savcılığa dilekçemi verdim. yaşadığı yeri de öğrendim. buraları okuyor. sözlüğe ve duyuruya giriş çıkış yapıyor hala bu adam.


  • celiski profesoru  (07.03.16 18:40:38) 
adamın ziraat bankası hesabında 70 tane haciz var millet.
hepsi de dolandırdığı kişilerin şikayetlerinden kaynaklı olsa gerek.
savcı bu adam nasıl olur da bu kadar rahat bu işi yapabiliyor diyor.
sanırım çok sağlam bir sonuca varacağız bu olayın sonunda
  • celiski profesoru  (09.03.16 17:44:16) 
şimdi arayıp ekşi sözlük hesabı almak istiyorum diyecem bakalım ne tepki verecek :D


  • uzunboyunluerkekzurafa  (09.03.16 17:46:12) 
benim de teknosa çeklerini almaya kalktı bir kaç gün önce, tabii önceden araştırdığım için kanmadım. bu alışveriş işleri sakat, önceden nick'i araştırmak lazım mutlaka.
geçmiş olsun.

  • peggy  (09.03.16 17:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.