[]

Spor Öncesi Yemek

İyi akşamlar duyurunun güzel insanları

Spor yapmaya başlayacağım ancak 9-18 30 masa başı çalışmaktayım. Sabah kahvaltım, öğle yemeğim ve spor sonrası yemeğim için sıkıntı yok ama spora gitmeden 17 30 gibi ne yemem doğru olur? Ofiste olacağım için sıkıntılı bu beslenme işi. Mug içine sütü ve yulafı koysam mı? Sandviç mi hazırlasam? Öneriler nelerdir?


 
Bir şey yemene gerek yok.


  • angelus  (06.03.16 20:40:55) 
spordan 1,5 2 saat once karbonhidratca zengin bir ogun yiyebilirsin.


  • lifeframe  (06.03.16 21:08:39) 
önce yemenizde fayda var çünkü akşam sekizden sonra yenen yemek pek sağlıklı değil.


  • gezegen olan pluton  (06.03.16 21:10:07) 
Ben ac karna gidiyorum. Sadece 1 saat oncesinde bir tane muz ya da bir avuc kuruyemis yiyorum o kadar.5 te paydosyapip 6 da salomda oluyorum genelde.


  • kint  (06.03.16 21:15:19) 
@gezegen olan pluton aksam gec saatte yemek yemekle ilgili kotu hicbir sey yok. bu sadece bir mitten ibaret.


  • lifeframe  (06.03.16 21:16:49) 
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Ancak ofiste ne tarz bi yemek yenebileceğini sormuştum. Heralde mug içine yulaf ve süt en mantıklısı olcak.


  • Take it away honey  (06.03.16 21:18:23) 
her gün farklı bir şey yapabilirsin. bir gün meyva. elma portakal. bir gün süt yulaf, bir gün haşlanmış yumurta, bir gün çerez fındık ceviz badem gibi..


  • gotic  (06.03.16 21:23:31) 
Spordan en az 2 saat önce evde yaptığın yemekleri bir kaba koy işyerine götür ben besyoda okuyorum bizde çoğu insan öyle yapıyor okuldaki kantinlerde yiyor. Makarna, tavuk, et, brokoli, muz... Daha bir çok şey olabilir.


  • powerpufgirl  (06.03.16 22:33:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.