[]

Yağlı Cilt çözüm öneriniz

bayağı yağlı cildim var,

deep clean neutrogene aldım eh işte...
garnier 3'ü 1 arada eh işte (yağlı görüntüde işe yaradı matlaştırdı)
diadermine aldım çok az kullandım fikrim yok.

kil maskesi yapsam nasıl yapılır edilir hiç bilmiyorum nereden alacağı kili nasıl uygulanır ?

başka bir çözüm biliyor musunuz ?

iyi geceler.

 
Kil maskesini aktardan kil alıp kendiniz de yapabilirsiniz, hazır satılanları da var. Ben kendim yapıyorum hazırlarken biraz limon da ekliyorum.

Onun dışında klasik işte yıkama jeli kullanılabilir sabah akşam. Nemlendirici olarak la roche posay effaclar k plus kullanıyorum ben. Yağlanmayı geciktiriyormuş. Bayağı memnunum.
  • 1a2b3c4d  (06.03.16 19:21:17) 
kil sabununu öneriyorum. günde iki kez yıkayınca gerçekten işe yarıyor.


  • muslugubozukhayrat  (06.03.16 19:23:41) 
matlaşmak için sadece temizlemek yetmez.
yıkama, tonikleme ve nemlendirmen lazım sonra haftada bir de maske.
yağ içermeyen nemlendiricilere bakabilirsin.
sadece yıkarsan kuruduğu için çok yağlanarak geri döner sana.
kil maskesi için beyaz kil al. azıcık suyla çamur kıvamına getirip yüzüne sür. ben sadece t bölgeme sürüyorum karma cilt sahibiyim. kuruyunca yıkayıp çıkartıyorum.
tonik olarak gülsuyundan çok memnunum.
soda limon suyu da kullandığım oluyor.
düzen önemli uygun ürünlerle sabah akşam yüzünü yıkamalısın.
  • fasulyek  (06.03.16 19:27:55) 
kil maskesi nasıl uygulanır ?
en iyi kil nereden bulunur ve hangi cins falan ?

  • Çuvaldızı  (06.03.16 20:38:22) 
doktorun verdiği imex diye bir sabun var. ancak benim ciddi sayılmasa da bir sivilce problemim var. ama sabun şahane onu diyeyim.


  • asm  (06.03.16 20:50:05) 
Biodermanin sabuanlari iyi, kozmetikcilerde satilanlari asla onermiyorum. Alip alip atmaktan başka biseye yaramiyor. Ama biodermayi cok defa kullandim .


  • cabiday  (06.03.16 22:10:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.