[]

Hırsız

Şirket evi diye geçen lojmanda 4 kişi kalıyoruz. Ben 1 aydır kalıyorum ben eve yerleşirken oda arkadasım: "daha önceden hırsız girdi bizim birkaç elektronik cihazımızı çaldı dikkat et" dedi. Bende tamam dedim. Bugün yine girmiş hırsız. Ev zemin katta bahçe kapısının Demir'inin kilidini kırmış da girmiş.
Asıl mevzu şu Türk Sherlock Holmesler toplasın lütfen ; bizim hepimizin nöbetleri farklı ev haftada max 5-6 SAAT boş kalıyor. Evde perde vb var içeri görünmüyor. Kapıyı hiçbir zaman çalana açma gibi huyumuz yok(zil çalıp deneme yaptı denirse). Bu piç oğlu piç Nasıl anlıyor evde olmadığımızı da kilidi kırıp evi karıştıracak Zaman'ı buluyor ?



 
gözlem yapıyodur ne yapacak. ya da senin ev arkadaşıdır asıl hırsız.


  • loser blueser  (05.03.16 23:41:01) 
Adam kapiyi calana acma huyunuz olmadigini bilmiyordur, zili denemistir, kapi acilmamistir ve gercekten o gun evde olmadiginiz gundur?

Bu hirsizlar cok iyi takip ediyor ayrica. Bir arkadasim var, isi gucu yok, gece gunduz de evde. Yurumeyi unutacak bacak kaslari artik. Ayda yilda bir evden cikti bu arkadas, pat eve hirsiz girdi. Cok cok nadirdir evinin bos oldugu. Kaldi ki adam disari ciksa bile isi gucu olan bir adam olmadigi icin belli bir disari cikis saati yok.
  • stavro  (05.03.16 23:42:01) 
gözlemliyordur +1
kapıyı dinliyor olabilir.
uyumadığı veya pc'de kulaklıkla bişi dinlemediği sürece insan evde ses çıkartıyor. bizim karşı komşuya bir yıl içinde iki kez hırsız girdi. 3. hatta oturuyoruz, onlarda hem çelik hemde demir kapı var ama hırsız girdi. hemde ilkinde annemin evden çıkmasıyla benim polisi aramam arasında 20 dakika var. adam annemden sonra kapıyı kırmış, evi dağıtmış komşu bir geldi kapının kilidi kırık.
ikincisindede yarım saatliğine dışarı çıkmış kadın o gelene kadar adam girmiş, yine alacağını almış kapıyı çekmiş gitmiş.
  • kuzey li  (05.03.16 23:48:51) 
geçmiş olsun. hırsız rastgele bir eve girmez. sadece gözlem de yapmaz. çok iyi araştırmacıdır. emek harcar şerefsizler. daha önce eve girdiler dediği tarih çok mu uzak? çalışılmış bir işten ikinci iş çıkarabileceğini nasıl anlamış?


  • rastinon  (05.03.16 23:56:35) 
Ev arkadalarım olması imkansız çünkü hem ailelerini tanıyorum hem de paraya ihtiyacı olan insanlar değil. Gözlem kısmını biraz daha araştıracağım o Zaman.


  • Erensq06  (06.03.16 00:13:10 ~ 00:14:26) 
hırsız kapı mı dinlermiş ya ljfddj uzaktan izliyordur o. gizli kamera koy avlarsınız bi gün.


  • freetakilir  (06.03.16 01:35:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.