[]

Dava açılırsa sen yazdın, para kazanılırsa ben

ne süper kafa lan bu? oğlum ne kadar eşsiz, ne kadar muhteşem bir kafa.

mesela şimdi entrylerle ekşi şeylerde süper gönderiler oluşturulup kullanılacak.
o entrylerden bir tanesi bir anda dava konusu olursa, davayla baş edecek tek kişi o yazının yazarı olacak.
ama kazanılan para dürüm harcamalarında kullanılacak?

alooo sözlükçü arkadaş. uyanın lan, ben hayatımda bundan dhaa komik daha bomba bir şey ne duydum ne görürüm.
çıkıp hepimize para versinler demiyorum da, entrylerimizi kafasına göre sahiplenip üstlerinden para kazanmayı, sözleşmeyi istediği gibi değiştirebilmeyi hak gören bu adam, en ufak bir hukuki süreçle karşılaştığında babanızın kızlık soyadına kadar her bilgiyi verip "valla ben yapmadım" diyerek aradan kaçıyor.

eğer bu sözlükte aklı başında adam varsa, entrylerinin yedeğini alıp bütün hesabını boşaltır.
yemin ediyorum bunu yapar, çünkü bu yani nasıl anlatayım, eşsiz ve tarif edilmesi mümkün olmayan bir durum. dürüm. durum.

böyle bir şeyi nasıl kabul edebilirsiniz aga? allah aşkına?

 
(bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)
bu başlıktaki çoğu yazar yedek alıp entrylerini silmeye başladı. dahası artık entry de girmeyeceklerini söylüyorlar. bence yerinde bir protesto.

  • she is gone  (05.03.16 18:41:25) 
haklısın. kimsenin aslında umrunda değil bu mevzu. çünkü öbür türlü bir duruş sergilemesi ve sözlüğü bırakması gerekecek insanların. kimse de yanaşmıyor buna.

zaten buna gelene kadar kocaman bi tema mevzusu var. dediğim dedik, çaldığım düdük takılıyor dürümcü. siyah tema ayrı, beyaz tema ayrı boktan. millet yalandan tepki gösterip harıl harıl yazmaya devam ediyor. yardımcı programlarla idare ediyor falan. dürümcü ne istiyorsa o oluyor ve yazarların hiçbir etkisi yok. halbuki sadece 1 hafta kimse entry yazmasa dürümcü geri vites yapacak. olmuyor işte.
  • sansli pipi  (05.03.16 18:43:54) 
çok güzel dedin ekşiye başlığını açayım. kabul mü?


  • gotic  (05.03.16 18:47:12) 
entrylerini silin bunlar bizi koyun sandi ben 150 bin entry sildim arkadaslar. beta degil antik gelecek baska da donus yok.


  • partizan  (05.03.16 18:48:28) 
yedeklerinizi alıp öyle silin :)


  • she is gone  (05.03.16 18:50:00) 
yedeklerinizi alın, 3-4 aya bi sözlük açılır ekşisözlük yedeklerini import etme özelliği verir ordan devam edersiniz.

vaktim olsa ben de açardım ama ilgilenecek zamanım yok, 5-6 yazılımcı bu işe ön ayak olmak isterse yardımcı olurum
  • tchuck  (05.03.16 18:53:59) 
bu son ekşişeyler'in gelişiyle sözleşmenin değişmesi muhabbeti benim için son nokta oldu. adam akıllı entry girmemeye karar verdim. halihazırda olanları silmeyeceğim ama sözlüğü bundan sonra bok gibi kullanacağım. trollük yapacağım gibi algılanmasın. nadir entry girerim, girdiklerim de ya bkz olur, ya espri olur, ya bir önceki entriye ayar olur. bu tip şeyler. forum yönünde ilerleyen sözlükte battı balık yan gider diyerekten katılım sağlayacağım.


  • burty  (05.03.16 18:54:39) 
diğerleri çok mu farklı zannediyorsun?
www.uludagsozluk.com

  • master of code  (05.03.16 19:09:18 ~ 19:09:30) 
zaten entry girmeyen girmiyor. ben entry girmiyorum diye reklam etmenin ne anlamı var?
ben entry girmiyorum taammıaa diye entry yazmanın da bir manası olduğunu düşünmüyorum. yazan yazsın ama saçma.

  • sutlu nescafe  (05.03.16 19:10:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.