[]

göz-lens muayenesi ve ssk

özelde göz muayenesine gitmek istiyorum. şu an çalışmadığım için babadan ssklıyım. gideceğim yerin sgk ile anlaşması var. tahmini olarak bana ne kadar ek ücret çıkarırlar? gidilen yere gööre değişiyordur elbet bunun cevabı ama ortalama bir şey çıkar diye düşünüyorum buradan yine de.

ikinci soru da şu; göz muayenesine gittiğim zaman lens muayenesi de yaparlar mı? yoksa ikisi için ayrı ayrı mı belirtmek gerekiyor? daha önce gittiğimde gözlük için olan değerleri kullanabileceğimi söyleyip özel bir muayene yapmamışlardı hiç. bir de ayrı ayrıysa bunun için de ek ücret ödemem gerekir mi?

tenks herkese.

 
Ben de babadan sigortalıyım muayene ücreti 100 lira olan bir hastane benden 50 alıyor. Lens için de ayrı muayene olmuyor lens istiyorum diyorsun ayrı bi tane lens reçetesi yazıyor doktor.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (05.03.16 15:56:14) 
@zoghurt

geçen sene ben de devlet hastanesine gittim ama yanlış ölçüm yapıldığına dair çok büyük bir şüphe var içimde. emin olmak istiyorum bu sefer.
  • devilred  (05.03.16 17:11:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.