[]

Yorgunluk ve Balık Yağı Hapı Tavsiyesi

Bu aralar uykumu iyi almama rağmen aşırı derecede yorgun uyanıyorum. Hatta o gün acilen kalkmam gerekmiyorsa uzun süre uyumasam bile yatay pozisyonda sefa sürmekle meşgulüm. Bahar yorgunluğu mudur emin olamadım.

Balık yağı hapı alayım, en azından bir faydası olur dedim. Ama Omega 3 ve 6 arasında bir denge olması gerekiyormuş sanırım, bazı firmalar çakallığına kaçıp vücudum ihtiyacı olmayan türünü (hangisini bilmiyorum) daha yüksek oranlarla veriyorlarmış. Bir de "ağır metal taramasından geçirilmiştir" ibaresinin olması gerektiğini duymuştum.

Hangi markayı tavsiye edersiniz? Optimum fiyat/performans aralığında.

Ek öneri varsa bunları da alabilirim.

 
Dün benzer bir soruya verdiğim cevabın aynısını veriyorum.

Balık yağı alırken gözeteceğin tek kriter IFOS onayının olup olmaması olmalı. Türkiye'de New Life'ın Efa serisi ve Ocean Plus'ın IFOS onayı var. Bir de Carlson'ın bazı ürünlerinde varmış ama onu bilmiyorum ben. Benim önerim New Life Efa.
  • angelus  (05.03.16 14:35:28) 
Teşekkür ederim. Bahsettiğin şu olabilir mi acaba: www.newlife.com.tr

Bir de Daily versiyonu varmış. Hangisi daha iyi olur?
  • sevgikusunkanadinda  (05.03.16 14:42:53) 
Linkteki ürün iyidir. Bir de bunda şöyle bir durum var: Balık yağının vücutta daha efektif kullanılabilmesi için EPA DHA değerlerinin toplamda 1 gram olması gerekir. Yani bir günde 1 gram alman gerekiyor fakat bunların tek kapsüldeki toplam değeri 660 mg. Yani 1 gram yapmıyor. O nedenle günde 2 kapsül alman gerekiyor. 1 gramın altına düştüğünde çok etkili olmuyor. Kullanırken ona dikkat et.


  • angelus  (05.03.16 14:50:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.