[]

Kadına şiddet var diye polisi arasam gelmez mi?

Hemen heycanlanmayın şuan olan bişey yok. Ancak bikaç gün önce ankara batıkentde kuzenim kendi kız arkadaşıyla sitelerinin içinde otururken yoldan geçen 20-18 yaşlarında bir çiftin tartıştıgını görüyorlar. çocuk önce tokat atıyo bizimkiler müdahale edelim etmeyelim derken az ilerde parka otuyorlar ve tartışma devam ediyor o ara oğlan kızın kafasını dirseğiyle koltuk altına sıkıştırıp kızın yüzüne yumruk atmaya başlıyor hemen kuzen müdahale etmeye koşuyor kız arkadaşı da polisi arıyor. çocuk nişanlım o benim karışma diyor kız da nişanlım felan değil öldürcek beni kurtarın diye ağlıyor. kuzenle yumruklaşıyorlar felan baya ciddi kavga çıkıyor site aşağı dökülüyor bir sürü insan polisi arıyor felan. çocuk hala siz karışmayın modunda kaçıp gitmiyor bile. sonra bişeyler daha oluyor felan çocuk kaçıyor ama hala polis yok ve hiç gelmiyor bile. daha sonra karakol polisi bir komşularına sorduklarında polis tu tarz şeyleri önemsemiyor mesela parkta öpüşüyor sevişiyor diye ihbar etseniz hemen gelirdi diye dalgasını da geçmiş. şimdi böyle bir mevzu olunca biz kime güvenicez?
tv de hep görür duyardık ama bu kadar yakınımda böyle birşey olunca baya asabım bozuldu canım sıkıldı



 
Turkiye'de; taciz, tecavuz, hirsizlik suc degil. Kendi kadini ister dover ister oldurur. Kendi bilecegi is musallat olmayin adamin isine.
Ayrica sevmek suc mesela. Opusselerdi is degisirdi. Allahtan opusmemisler. Bir kadin dayak yiyor diye ortaligi velveleye vermeyin polisimiz destan yazmakla mesgul.

  • allah yazdiysa bozsun  (05.03.16 11:53:11) 
@wonder haklısın zaten kuzen de bi daha tövbe bulaşmam diyo. ki bi de bunlar sonradan çocuğu aramışlar 15 kişi yakalayamamışlar yakalasalar komalık olurud büyük ihtimal ondan sonra gelsin davalar şikayetler.


  • genc irisi  (05.03.16 12:09:36) 
Ha bu arada icim sogumadi ustteki yorumu gorunce. Bizim yan apartmanda adamin teki karisini bir dovdu. Gormuyoruz ama feryat figan ortalik. Sonra ses kesildi bi anda. Adam cikti disari karisi kucaginda. Arabaya atti gitti. Ertesi gun mu bir ertesi gun mu ne kadin her tarafi sargili geldi. Hicbirsey olmamis gibi devam etti evlilikleri. Uzulerek soyluyorum ki bircok kadin; dovmeyi bir cesit onemsenme kiskanilma sevilme olarak goruyor.
Yan komsu var bu arada. Bir iki kere polis de cagirdi babam kavgadan. Polis geldi. Kocaya bi sorun var mi diye sordu. Yok dedi gittiler. Neyse bu kadin da yillarca dayak yedi. Sonra adam bosandi baskasi ile evlendi. Neden anlattim? Oncelikle halen kadinin bir alternatifi yok. Her egitim seviyesinde her dini gorusteki insan kotu gozle bakiyor bosanan kadina. Kadinlar alternatifsiz oldugu muddetce degisen birsey olmayacak.

  • allah yazdiysa bozsun  (05.03.16 12:12:29) 
boyle durumlarda kameraya cekmek ilk yapilacak sey o halde.


  • bir varmis bir yokmus  (05.03.16 12:21:10) 
normal kavgalarda geliyor hemen polis. yani 'iki sevgili-nişanlı-evli insan tartışıyor' yerine 'adamın biri kadının birini yumrukluyor öldürecek' şeklinde ihbar edilirse geleceklerini düşünüyorum. gelmezlerse bimer'e yazın, şuradaki olayla ilgili polis ihbar edildi gelmedi vs. olarak, bimer ilgili karakola ulaşır, onlar sizi arar izahat verir.


  • icim urperiyor  (05.03.16 13:14:13) 
Birkaç yıl önce polisi aradığımda 5 dakika içerisinde iki adet araçla gelmişlerdi. Hatta otoparka girerken farlarını kapatmışlardı. Kadını ve erkeği ayrı araçlara bindirip götürmüşlerdi. Benim arama sebebim, bağrışmalarının en sonunda imdat, kurtarın diye bağırmasıydı.


  • boyalı kuş  (05.03.16 15:37:17) 
Geçen sene falan annem alt komşunun kavga seslerini duymuş ve polisi aramış. Onlar da gelip ikisini karakola götürmüşler. Medeniyet keeps going on...


  • olutaklidi  (05.03.16 19:09:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.