[]

diyabetik tatlı

şeker hastası bir insana tanışma vesilesiyle diyabetik tatlı götürmek istiyorum. bakınıyorum bir süredir. 4x4 küçük çikolatalardan başka bir şey bulamadım. çikolota da olur da böyle biraz daha büyükçe, ele gelirini bulamaz mıyım ya? 30-40 lirayı gözden çıkardım ama zengin görünsün accık diye bakınmaktayım. var mı tavsiyeniz?




 
Biraz eski ama şöyle bir link var: eniyion.hurriyet.com.tr


  • angelus  (05.03.16 09:27:08) 
Hastalık ve buna bağlı diyetle yaşamı devam ettirme biraz bıçak sırtı konulardır.
Örneğin; kişi diyabet tatlılara kolayca erişemediği için (gerek maddi olarak pahalı oluşu gerekse kolayca bulunamayisi vb) hayatından tatliyi tümüyle çıkarmış olabilir, bilemeyebilirsiniz.

Biz babamın hastalığı esnasında (kemo alıyordu ve şeker kesinlikle yasakti) ailece çok zorlanmıştık. ziyarete gelenler; eksik olmasınlar, elleri boş gelmemek için tatlı alıp geliyorlardı.
Onlara getirdiklerini ikram etmesek olmaz, onlara verip babama vermesek olmaz, getirileni geri götürün desek hiç olmaz, kabul edip konu komşuya dagitsak olmaz...
O kilolarca tatlilari nasil tukettik, tükenirken ne eziyet çektik bir ben bilirim.

Alacağınız hediye karşı taraf için zararlı değil farkındayım ama yine de hayatının merkezinde ve özel bir durumu var.

Hayatı ile ilgili yeterince bilgi sahibi olmadığınızı düşündüğüm (tanışma hediyesi diye yazmissiniz) birine alternatif bir hediye almanızı öneririm naçizane.
  • balik kraker  (05.03.16 09:53:25) 
istanbuldaysan karaköy güllüoğlunda diabak var.
faruk güllüoğlu değil. karaköy güllüoğlu olacak.

  • sutlu nescafe  (05.03.16 09:54:17) 
yok yok, hediyeyi götürdüğüm insanın kaçındığı bir durum yok. diyabetik tatlıları zevkle tüketiyormuş. ondan özellikle diyabetik arıyorum.


  • baal  (05.03.16 09:58:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.