[]

alışkanlıklarınız neler?

iyi kötü bütün alışkanlıklarınız neler ve hangilerinden en çok zevk alıyorsunuz?




 
birilerine dert yakınmak şlskfgşlskfg


  • skid row  (04.03.16 21:21:38) 
ya şöyle pis bi alışkanlığım var, cebimden bi şey çıkaracaksam çok erken davranıyorum. ekmek mi alıcam mesela, dükkanın kapısında daha o para cebimden çıkıyo. kasada bulamam falan korkusuyla. veya metrobüse mi binicem, daha turnikeye 3 gün varken kartı elime alıyorum. böyle salak bi huyum var ama bu sayede hiç "aa napcam lan şimdi" endişesi yaşamadım açıkçası. çok fena şekilde oturmuş durumda bu.


  • der meister  (04.03.16 21:24:16 ~ 21:24:39) 
Tirnaklarimin kenarlarini kopariyorum kanatiyorum yine de vazgecmiyorum vazgecemiyorum.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (04.03.16 21:27:08) 
sigara,karı kız,alkol :D


  • monkey  (04.03.16 21:33:22) 
Obsesifim. Her zaman aynı giysileri giyiyorum. Son düğmeye kadar kapalı geziyorum. Çantamda her şeyin yeri var ve bir tanesi eksik olursa sokağa çıkmıyorum. Diş fırçalamak konusunda hassasım, kıyamet kopacak olsa da fark etmiyor. Uygunsuz fiziksel pozisyonlarda okuyorum. Yayıla yayıla. İnsan sevmiyorum. Çok az insanla görüşüyorum. Çantamda ıslak mendil taşıyorum ve otobüste bir yeri tutarsam ya da biriyle tokalaşırsam siliyorum. Kalemlerime dokunulmasından rahatsız oluyorum. Cebimde asla cüzdan vs. taşımıyorum, taşıyanlardan hoşlanmıyorum.
İnsanları kültürel kategorilere indirgeme huyum var.
Kırtasiyeyle ilgili şeylerden zevk alıyorum, obsesyonumdan rahatsız değilim fakat yakın çevremdekiler rahatsız olduğu için bazen huzursuzlanıyorum.
  • kalemdefter  (04.03.16 21:37:53) 
Filmi sinemada izleme aliskanligim var. Film vizyondan kalkana kadar izledim izledim, izleyemediysem o film benim icin artik yoktur, evde izlemem kolay kolay.

Sacimi fon makinasiyla duzeltmeye kalkarsam tam olarak istedigim sekle gelene kadar birakamam. Kesin olarak istedigim sekle girmeli, boyle idare eder diyip birakamam, istedigim olana kadar ugrasirim. Ya sacima dokunmam, ne haldeyse oyle kalir ya da kitap gibi olana kadar ugrasim, fon + wax.

Gomlek + pantolon giydigim zaman kesinlikle pantolon ve gomlek birbirine uyumlu renkler olmali. Gomlek degil de kazak ya da tisort giyersem o kadar ustune gitmem, ama gomlek ise rengi kesinlikle uyumlu olmali.
  • stavro  (04.03.16 23:00:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.