[]

Kulaklıkla İlgili

Kulaklık alacağım kalitelisinden ancak bir takım sorular var aklımda.

Öncelikle yaptığım internet araştırmaları gösteriyor ki Beats marka kulaklıklar sazan.avi olarak görülüyor. Bu markanın özelliğinin sadece marka olması, o fiyatlara çıkmadan da o kalitede hatta daha da iyi kulaklıklara sahip olunabileceği falan söyleniyor.

Ben dnr'da test ettim bu kulaklıkları ve (daha öncesinde böyle kaliteli kulaklık kullanmadığımdan mıdır bilmem ama) beni mest ettiler. Peki neden herkes Beats alacağına onu al bunu al şunu al falan diyor? Madem iyi değil neden bu kadar pahalı bu kulaklıklar? Hayır herkes Beats alacağına şunu al diye bir kulaklıkta birleşse tamam diyeceğim ama herkes farklı bir tane söylüyor.

Bir de şöyle bir durum var: ben kafaüstü kulaklık denen versiyonları sevmiyorum. Başımın üstünde hantal ve kokoş bir görüntü izlenimi veriyor bana. Gel gelelim kulakiçi dahi olsa kulaklık kulağımda durmuyor. Kulakarkası ve kulakiçi bir arada olan bir kulaklık kullanıyorum phillips marka, o bile zor duruyor kulağımda, iç kısmı bir şekilde çıkıyor tam yerinde durmuyor falan.

İçim bayıldı ya anlatırken bile. Bana güzel bir kulaklık söyleyin ne olur. Bir de bu işten gerçekten anlayan insanlar şeyederse daha şey olur. Ben şunu kullanıyorum memnunum tarzında halkın içinden forum yorumları olunca konu çorba oluyor malumunuz.

İyi geceler.

 
beatsin olayı en iyi ses kalitesini vermek değil zaten, böyle bir iddiası da yok, audiophile insanlara hitap etmiyor yani. daha bass ağırlıklı daha yüksek ses vermeye yönelik yani o kulaklıkla dinlenecek şarkılara yönelik bir seçenek.

ikinci noktası da tasarım olayı, hantal dediğin kulaklıklardan farklı olmaya çalışıyor işte, on-ear over-ear olup aynı anda moda olmak amacı.

ha çok bass ağırlıklı olması aşırı rahatsız ederse gider ekolayzır ayarı yaparsın telefondan bassı kısarsın niye bu kadar eleştiriliyor bu konuda onu da pek anlamıyorum. birebir geldiği haliyle kullanman şart değil yani. kalitesi de çok kötü değil abartıldığı kadar.

eleştirildiği nokta over-priced olması, bu konu doğru evet ama sadece kulaklık değil marka ve tasarıma da para verdiğinden yüksek fiyatlı. durumuna göre normal denebilir. büyük bir kesim de popüler olan her şeyi itin gtüne sokma merakından bir kez bile denemeden kötüleyenler. maddi durumun uygunsa alabilirsin, haters gonna hate illaki birileri kötüleyecek. ama ona o parayı zor verecek durumdaysan değmez, benzer ses kalitesini daha ucuza alırsın evet.
  • ucan spagetticanavari  (04.03.16 21:22:56) 
Xiaomi Piston 3.0 : şu an bunu kullanıyorum fiyatına gore gercekten basarılıses ve malzeme kalitesi oalrak.


  • bnmzz  (05.03.16 00:08:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.