Giriş
(4)

media player

arch101
efendim, bu gece itibariyle windows 7 ultimate N kurdum. N olmasi sebebiyle icinde windows media player mevcut degil. taa yillar once creative media source kullaniyordum, ama uzerinden yillar gectiginden oturu herhalde yeni bir suru program cikmistir dedim. bana onerebileceginiz media player var mi?
efendim, bu gece itibariyle windows 7 ultimate N kurdum. N olmasi sebebiyle icinde windows media player mevcut degil. taa yillar once creative media source kullaniyordum, ama uzerinden yillar gectiginden oturu herhalde yeni bir suru program cikmistir dedim. bana onerebileceginiz media player var mi? beklentim film/dvd seyretmek ve libraryden artist/album seklinde sarkilara ulasmak.

var midir onerisi olan?
0
arch101
(02.11.09)
alakasız: ben de N kurdum, kurmaz olaydım. ie gerektiren programlar mı desen.. wmp gerektiren int. siteleri mi desen.. bolcana var ve wmp ile ie8 bulmak imkansız 7 için.
0
birberberbirberberebreberber
(02.11.09)
itunes ?
0
vurursa gol olur
(02.11.09)
oo, hayir, itunes olmaz. cok basina buyruk bir program, sevmiyorum.
0
🌸arch101
(02.11.09)
film ve müzik işini ayırmak iyi olur bence. jugador'un önerilerine biraz değiştirerek katılıyorum. film için kmplayer, müzik için jaangle.

eğer müzik için library falan istemiyorum, direkt şarkıları klasörden kendim açarım diyosan, aimp2 tavsiye ederim ben de. ama jaangle çok güzel ve hafif bi player, library'si falan güzel, hoş özellikleri var. albüm/sanatçı hakkında bilgi, şarkı sözleri falan gösterebiliyor. hatta o şarkı sözlerini mp3'lere embed edebiliyor falan. jaangle'ı türkçeye ben çevirdim bi de :)
0
edge_nabby
(02.11.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.