[]

bebeğin emerken ısırması

merhaba,
11 aylık bebegimin alt 2 ust 1 olmak üzere toplam 3 dişi var. hala anne sütü alıyor almasına ama emzirmeye kalktığım zaman ilk hareketi direkt dişleyip asılmak oluyor.
çok can yakıyor tabi ilk yapışında kanattı hatta.
şimdi her seferinde hala bi umut emzirmeye calısıyorum ama istisnasız ısırıyor. ben de sütü sağıp veriyorum şimdilik ama o da kolay bi iş değil tahmin edersiniz ki bir de sütün giderek azalmasına yol açacaktır tabi.
bunu nasıl çözebiliriz ne yapmak lazım, geçer mi ki küçük hugomun bu huyu?

 
mobil.e-bebek.com

Göğsüm yara olduğunda ben bunu kullanmıştım. İsterseniz alıp bir deneyin belki ısırmaktan vazgeçer. Bide ısırdığında hiçbir tepki vermemeniz gerekiyormuş yoksa oyuna çevirirmiş. Allahtan benimkiler dişleri çıkmadan emmeyi bıraktı yoksa ben bıraktırırdım. Isırmasına dayanamazdım çünkü çok göğüs ucu yarası çektim nasıl bir ızdırap olduğunu biliyorum geçmiş olsun sizede.

Edit: yanlış link vermişim doğrusu bu
mobil.e-bebek.com
  • gullak  (03.03.16 13:24:48 ~ 04.03.16 23:04:25) 
Ya çözümüm yok ama bu duyuruyu okuyup çocuğuna hügo demen çok hoşuma gitti resmen güldüm sırıttım çok içten yazmışsın
Allah sağlıklı mutlu büyütsün

  • basond  (03.03.16 13:26:54) 
Gecmez
Sadece dozajini azaltabilir.
11 ay emzirmissiniz, onerilen de 1 sene emzirmek sonra da bebek ve anne istedigi kadar devam etmek. Sut kesilse de kendinizi kotu hissetmeyin yani

Imza: 6 ay sut sagip vermis, 25 gunden sonra emmeyi reddeden tosun annesi
  • la noix  (03.03.16 13:32:42) 
meme ucu için çok güçlü kremler var, bebeğe de zarar vermiyor kesinlikle, ama meme ucunu da koruyor


  • oscar  (03.03.16 14:48:42) 
bunu facebook'da bebek yapım bakım onarım'da sorun isterseniz. enteresan öneriler gelebiliyor.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (04.03.16 11:17:20) 
mutlu sona ulaştık bilgi vermek istedim.
silikon meme ucu aldım, onunla vermeye calıstım ama hiç emmedi bile cok kızdı biraz ısırdı ısırdı cekti.
sonra memeyi verince emmeye basladı.
bikaç gün boyle devam ettim eski mutlu gunlerimize döndük :)
  • bennerdenbileyim  (15.03.16 08:17:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.