[]

satıcının satıştan cayması hkk

bir internet sitesinden bir ürün aldım. günlerce kargoya verilmedi, şimdi ürünün temin edilemediği söyleniyor. çok beklettiler, arada bi yanlış kargo numarası verdiler, siparişim başkasına teslim edilmiş görünüyordu, birsürü uğraştım durdum. meğerse kargo daha hiç çıkmamış, 10 günü geçti, bugün öğreniyorum.

iptal etmek istediler, kabul etmedim. muadil önerdiler, alakası yok, onu da kabul etmedim. süreçte çok beklettikleri ve son derece bayağı konuşmalar yaptıkları için inat ettim, sonuna kadar uğraşma niyetindeyim.
ne yapabilirim? bi akıl versenize.

 
want2die+1
adamlar napsınlar ürün yoksa yaratsınlar mı?
paranı al bir daha da alışveriş yapmazsın ordan
  • sta  (03.03.16 12:22:25) 
adamlar o ürünü temin edemiyorsa siparişi onaylayıp, parayı çekip, 10 gün bekletip, üstüne bi de yalan yere 'kargoya zamanında verdik, size de teslim edilmiş zaten' diyip, sonra 'aa hiç çıkmamış ki, neyse elmanın yerine armut al işte neyini beğenmiyosun!' demiceklerdi. ahdettim, batırıcam :F


  • manuel mandalina  (03.03.16 12:24:58) 
İnternetten bir ürün alamadan önce muhakkak mesaj atın. stok durumunu sorgulayın. Siteyi internette araştırın, üyenin yorumlarına bakın. Kolay kazanıyorsunuz sanırım parayı :)

parayı geri ödemelerini talep edin. olmayan ürünü yaratamazlar.
  • janavarorion  (03.03.16 12:47:01) 
zahmet edip cvp yazanlara tik verdim, mersi.

@acemi, soruya cvp niteliğinde tek cevabı verdiğin için teşekkür ederim.
  • manuel mandalina  (03.03.16 14:19:51 ~ 14:20:40) 
sonucu merak eden olursa diye yazıyorum: genel merkezden arayıp son derece kötü bi üslupla iptal etmek zorundasınız diye azarlamaya kalktılar. ben de iptal etmeyeceğimi, süreçte yaşadığım sıkıntılar nedeniyle sonuna kadar uğraşacağımı, ürünü temin edemediklerinden satışın iptal edildiği yönünde bir yazı istediğimi, bununla tüketici mahkemesine başvuracağımı söyledim. tam o sırada ürün stokta belirmeye başladı, ertesi gün de kargoya verdiler. şu an güle güle kullanıyorum.


  • manuel mandalina  (08.03.16 10:58:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.