[]

Beni bu havalar mahvetti

Hep boyle havalarda lustrale baslayayim diyorum. Gunes acinca geciyor

Nasilsiniz?


 
ben kahveye abanıyorum.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (03.03.16 11:34:48) 
yapış yapış havalar benim için. yürümesi zor. bir de yağmur yağınca nedense çok sıcak oluyor. ya da ben sıcaklıyorum bilmiyorum.


  • widee  (03.03.16 11:38:33) 
ruhum melankolik galiba puslu, yağmurlu havalara bayılıyorum. özellikle de o havalarda sokaklarda yürümeye bayılıyorum.
hoş izmir'de hava şu an günlük güneşlik.

  • kuzey li  (03.03.16 11:46:06) 
psikolojik olarak, antidepresanı 3 hafta kadar önce aniden kesmiş olmama rağmen, çok çok iyi hissediyorum. sanki ilaçtan alacağımı almışım gibi. nasıl desem, o kafadaki gevşek tahta geri yerine çakılmış ve birisi kaportaya vurup "DEVAM ET" demiş gibi. oldukça iyiyim. mutluyum ama aşırı değil; dengeli ve güzel bi' huzur hali. yıllardır yaşamıyordum bunu. TÜ TÜ TÜ MAŞALLAH.

öte yandan, fiziksel olarak berbat durumdayım. hala boğazım kuru. sürekli öksürüyorum. yüzüm devamlı sanki yeni uyanmışım gibi hafif sıcak, ateşim de yok ama nasıl desem sanki yüzüm gözüm sürekli çapak ve salya içinde gibi. o boktan hissi tanımlayamıyorum. ondan işte.

neden böyle bilmiyorum. herhangi bir şeye alerjim yok. mevsim geçişlerinde de hiç öyle aman bana şu oldu bu oldu demem. olmaz çünkü. şimdi niye böyle bilmiyorum.
  • der meister  (03.03.16 11:46:16) 
havaların ne günahı var.
iyiyiz siz nasılsınız

  • basond  (03.03.16 12:10:54) 
spor, d vitamini, az karb çok tavuk.


  • [silinmiş]  (03.03.16 12:13:43) 
izmir hariç kuzey li +1


  • ron dennis  (03.03.16 12:15:54) 
ben de aynı durumdayım. hep derim resmen güneş enerjisiyle çalışıyorum. bu havalardan nefret ediyorum. karı, kışı, yağmuru, çamuru, soğuk havayı seven insanı da bir türlü anlayamıyorum.


  • sta  (03.03.16 12:26:19) 
Cok seviyorum bu havaları. Enerjim gayet yerinde ama yagmurdan saclarim kabardi insana benzemiyorum su an ona uzgunum biraz. Allah baska dert vermesin tabi. Bi de karnim çok ac kurstan cikabilirsem ziyafet cekicem.


  • rayde  (03.03.16 12:37:29) 
antidepresan kullanmadım hiç -ki doktorum ÜK için yazdıydı onu bile kullanmadım
antidepresana inanmıyorum ben sanırım.

ama hava ağzıma sıçıyor o ayrı mevsim geçişlerinde ayrıca mahvoluyorum ben :( tüm IBD hastaları için batsın bu ayarsız havalar...
  • niye ama  (03.03.16 13:45:07) 
güneş ışığının yetersizliğinden kaynaklı bir depresyon türü var. adı seasonal affective disorder. hadi geçmiş olsun.


  • mesgul ve huzursuz  (03.03.16 18:07:23) 
Yani bende bir olay yok. Ben yine her zamanki ben. Mevsim, ay, hava durumu falan değil de ben pazar günleri hayattan soğuyorum. Pazartesi sendromum falan yok mesela. Haftanın her günü pazardan iyidir.


  • nawar  (03.03.16 18:11:27 ~ 18:12:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.