[]

şu plakçalar şunu çalar mı? plak nereden alınır?

peder bey keyifsiz ve hasta, 120 TL'ye ekteki plakçaları aldım.
www.amazon.com

lakin ben ne anlarım plaktan. bu alete nasıl plak lazım? o hızlar ne? 33 falan diyor.

www.dr.com.tr

yanına da şu plağı alsam çalar mı? plak nereden alınır?

danke.

 
çalar. büyük kitabevleri veya sahaflardan alabilirsin plakları.


  • lancelot du lac  (02.03.16 23:23:31) 
calar elbette. yani albumun kac rpm'de oldugu yazmamis ama cok sarki olduguna gore 33luk. aldiginiz plakcalar hepsini destekliyor zaten. 33luk plaklar buyuktur, 45'likler daha kucuktur ve her yuzune birer sarki alabilirler.

turkiye'de plaklar cok pahali ve her istediginizi kolay bulamiyorsunuz. istanbul'daysaniz galata'da sifir ve yabanci albumler bulabilirsiniz. analog kultur bu konuda bence epey iyi. ama zaten babaya aliyorum diyorsaniz sahaflari dolasip ikinci el guzel plaklar bulabilirsiniz ucuza.
  • hopeless  (02.03.16 23:26:39) 
çalar. 33 devir plak da 180 gram plağı nasıl 55 liraya satıyorlar bunlar helal valla.

ben de bir plakçı önereyim; sıraselviler'de alman hastanesinin karşısına girince plakhane var. süper.
  • alperz  (03.03.16 04:59:17) 
teşekkürler cevaplar için :)

maalesef ankara'dayım :/ eski plaklardan bulmam lazım galiba babam için. ama fiyatlar ne kadardır ki? şöyle 60-70 şarkıları ağırlıklı bir şeyler bulsam süper olur. tabi bütçem kısıtlı.
  • passion rules the game  (03.03.16 10:52:45 ~ 10:52:55) 
plakçalar 120 V. 60 Hz. biz Türk'ler 220 V. 50 Hz. elektrik kullanırız,adaptör ihtiyacınız olacak.Google'a "Ankara plak" yazın ve hatta ekşiye de yazın,çıkan sonuçlar size yardımcı olacaktır.


  • milli gurme  (03.03.16 12:26:58) 
çevirici mevcut, evet.

açıkçası google'da çok sonuç var ama hani ilk elden deneyim daha iyi olur.
  • passion rules the game  (03.03.16 13:06:08 ~ 13:11:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.