[]

Uzak Mesafe İlişki Sorusu

Selamlar.

İlk kez böyle bir soru soruyorum. Şimdi benim yaklaşık 5 aylık bir birlikteliğim var. Şu an aynı şehirlerdeyiz ama ağustos sonu gibi sevgilim başka bir ülke hatta başka bir kıtada olabilir (güney amerika).

Uzaktan ilişki yürür mü? Ne kadar ömür biçmeliyiz? Mesela 1 buçuk yıl sonunda hala yakınıma gelmiyorsa o ilişkiyi unutmalı mıyım?

Sizin tecrübeniz varsa aktarır mısınız?

Teşekkürler.

 
ağustosta olacak şeyi şimdiden soruyosan yürümez


  • la noix  (02.03.16 20:24:41) 
yürümez aga ben yazın evlencem çanakkale-ankara valla ayda 1 görüşme ile yürütüyoruz.

senin iş çok yaş.
  • gozu acik sevisen yahudi  (02.03.16 20:25:16) 
saat farkının çok olmadığı bi ülke olsa belki yürürdü ki ben de uzun mesafe ilişkisi yaşadım. ancak güney amerika diyosun. saat farkı 8 9 saat olacak yanılmıyorsam. çok zor.


  • KidLazer  (02.03.16 20:32:07) 
İlişkiler sınıflandırılamaz, takdir edersen birçok parametre var, yani mesafe ile ilişkinin ömrü arasında ters ilişki vardır gibi denklemlerle yorum yapılmaz.

Sevdiğinden ayrı olmak kolay değildir, ama gerçekten seviyorsan zaten bunları sorgulamazsın. Çünkü Sevdiğinden fiziken ayrı olsan da ruhen ayrı olmayı yediremezsin. Aşk, olgunluk, güven, anlayış gibi faktörleri vardır ama %90'ı size kalmış.

Not: 2.5 sene uzak mesafe ilişkisi, aileye evlilik kararını bugün açıkladım.
  • gmzo  (02.03.16 22:01:47) 
çok çok çok büyük bir aşk yoksa yürümez. öyle bir aşk olsaydı zaten süresi belirsiz bir şekilde ayrı kıtalara ayrılınmazdı.

1. hangi ülke bilmiyorum fakat güney Amerika genelde sıcak insanların yaşadığı sıcak memleket. tipik batılıya egzotik gelir, sıcak havalar, eğlenceler...yıllarca farklı kıtadaki kişi akılda kalmaz.

2. erkek tarafıysan, böyle ağır şartları kabul edip evde kendi başına takılmakla kızın gözündeki değerini dahi düşürürsün. ne çaresiz bir erkek ki bunları kabul ediyor dedirtirsin.

3. çok ağır zorlukları olur. hastalanırsın uçağa atlayıp gelemez, aynısını yaşadığında eee sikicem bu aşkın ızdırabını dedirtir karşıdakine. tatiller ve görüşmeler çok masraflı, çok önceden planlanmalı vs.

aklın varsa (aşktan gözlerin toztoztozpembe değilse anlamında) kabul etme, terk et. aksi takdirde maksimum 2 ay içerisinde ikincil bir sebepten dolayı terk edileceksin. ya da ağır şartlar altında yedekleneceksin.

yürüyen uzak mesafe ilişkilerinin (istisnalar dışında) aslında bu şartlardaki gibi hastalıklı uzak mesafe ilişkisi olmadığını görebiliyorsun. yani adamın çok sağlam bir kariyeri vardır, ilişkisi çok sağlam temellere oturmuştur, tayini çıkar bir başka ülkeye o zaman ayrı ki böyle insanlar zaten maddi açıdan da güçlüler, sık sık seyahat edebilirler, karşı taraf istese hemen bileti yapıştırıverirler. yani bu tür durumları pozitife bile çevirebilirler.

ama bu "ben güney Amerika'ya gidiyorum bilmem ne zaman dönerim birkaç ayda bir görüşürüz" ise, dedigim gibi, ayril.
  • Lorik Cana  (03.03.16 08:34:13) 
Yürümez.


  • arnold schwarzeneger  (03.03.16 09:04:45) 
Daha önce brezilyalı bir kız arkadaşım olmuştu ve 8 ay kadar sürdü. sonrasında haliyle yürümedi çünkü her ne kadar başlarda bir sorun olarak görünmese de sonrasında insan aradaki mesafeyi kapatamadığını farkediyor ve ayrılıyor. Benim tecrübem bu şekildeydi en azından.


  • mimetorg  (07.03.16 14:01:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.