[]

Burun estetiği olup pişman olan ?

Diyelim istediğimiz gibi bir burnumuz oldu.Beni düşündüren nokta yeni halimi garip bulmak.Ameliyattan sonra yüzde ciddi bir değişiklik olduğu söyleniyor.Burnumun hali çok kötü değil aslında ufak bir rötuş olucak ama bu halini de pek sevdiğim söylenemez.Böyle bir durumla karşılaşıp keşke ameliyat olmasaydım diyen var mı ? Yoksa iyi ki olmuşum keşke daha önce olsaydım mı dediniz ?




 
Zamanla eski haline geri donermis burun. Ve sonucunu kolay kolay tahmn edemeyecegin bir seyle karsilasabilirsin. Saglik problemi yoksa estetik bence gereksiz. Erkegim bu arada. Burnum turkiyedeki 10 kadinin sekizinden guzel oldugu icin tam olarak estetigin gerekliligini anlamiyorum ama zamanla eski haline donecegini unutma.


  • karlmarx  (02.03.16 19:41:11) 
ciddi bir kaygı/rahatsızlık duymuyorsan görünüşünle ilgili, estetik yaptırma bence. bazıları iyi ki yaptırmışım der bazıları keşke yaptırmasaymışım der. hangi gruptan olacağını bilemezsin.


  • sayns  (02.03.16 19:44:36) 
Benim arkadaşım 3 kez ameliyat oldu. İlk ameliyatını ucuza getirdi ve resmen kuş gagası gibi burun ucu düştü her seferinde yeniden toparlamaya alıştılar olmadı. İlkinde parayı bastırıp iyi birisine yaptırmak lazım yoksa bir daha dikiş tutmuyor.

Bir de doktor tanıdığım söylemişti burun estetiğinde uzun dönemli ön görü cidden çok zormuş yani uzun dönemde şeklini korumama ihtimali çok yüksek ve estetik komplikasyon riski çok yüksekmiş.
  • tommenin kedisi  (02.03.16 20:03:09 ~ 20:04:14) 
www.realself.com
www.realself.com

burada bir kere ameliyat olduktan sonra şeklini korur denmiş. burnun ucunun düşmesi ve şeklin bozulması gibi sorunlar olmuyormuş ama herkes gibi yaşlandıkça burnun değişiyormuş. (gözeneklerin büyümesi, damarların belirginleşmesi, vb)

----

benim burnum yamuk (gargamel seviyesinde yamuk), yakında düzelttireceğim.

bir şey içerken içine giriyor ajgsjkgakhjsfhkjafjgs

yamuk burun yerine 20 sene sonra şekli biraz bozulabilecek ama hala mükemmele yakın olacak bir burnu (zamanla eski haline tamamen dönmüyormuş sonuçta) tercih ederim ben. yamuktan daha iyi sonuçta. amaç da bu zaten. yamuk arkadaş, ne yapayım? :))

tavsiyem paraya acıma, doktorun daha önceki işlerini görmeden de ameliyat olma. aceleye gelebilecek bir iş değil sonuçta, iyice düşün.
  • hayirsiz  (02.03.16 20:17:40 ~ 20:48:33) 
bi caps vereydin.


  • ya ben lan neyse  (02.03.16 20:20:41) 
@karlmarx
Ben de erkeğim bu arada.Eski haline dönme olayını ilk defa duyuyorum.

@sayns
Ciddi bir sıkıntım yok ama fotoğraflarda çok gözüme batıyor.

@tommenin kedisi
Kadınlarda öyle sorunların daha çok olduğunu duymuştum.Ne olacağı biraz da şans işi tabi ama büyük ve zor bir ameliyat olmaz dedi doktorum.Doktor konusunda en ufak bir şüphem yok işini zevk alarak yaptığı her halinden belli gerçekten güvendiğim bir doktor.İnternette yorumları gerçekten çok olumlu.

@Hayirsiz
Benim sorunum çok büyük değil hatta doktorum bile gereksiz olduğunu söyledi ama çok istersen yaparım dedi.Devlet hastanesinde olucam ameliyatı ama doktora kesinlikle çok güveniyorum.Daha önce de ufak bir operasyon geçirmiştim kendisinde.İlgi, alaka, bilgilendirme gerçekten memnun kaldığım bir doktor.İşini severek yaptığını söylüyor zaten.Yaptığı her operasyonda belli bir puan alıyormuş doktorlar ve 450 puana tamamlamaları lazımmış.Bir ben ameliyat 150, burun estetiği 450 puan dedi.Eğer kolaya kaçsam 3 tane ben ameliyatı yapıp kotamı doldururum risksiz bir şekilde diyor ama bu işten zevk aldığını ve gerçekten insanlara yardımcı olmak için yaptığına kesinlikle inandırdı beni.

@ya ben lan neyse
Ortaya atmak istemiyorum açıkçası dileyene özelden atabilirim.
  • Golden Ratio  (02.03.16 20:30:02 ~ 20:32:35) 
burnum normal, o yüzden tam algılayamıyor olabilirim sizi ama estetik operasyonlar arasında en korktuğum burun çünkü o değişti mi tamamen başka bir insana dönüşüyorsun.

eğer burnum, "böyle olacağına riske girerim, daha kötü olamaz" seviyesinde olsaydı ameliyat olurdum ama bunun dışında korkardım, riske giremezdim.
  • inawen  (02.03.16 20:43:57) 
@inawen
Çok kötü olsa ben de düşünmezdem zaten olacak olan eskisinden kötü olamaz diye ama şu an büyük br sıkıntım yok açıkçası.Kötü olup olmamasından çok korkum alışamamak dediğim gibi.Tabi kötü olursa o da ayrı dert.

  • Golden Ratio  (02.03.16 20:57:40) 
Burun degil kulak estetigi olmus olsam da yeni halime alisamama diye bir sorunum olmadi. Sadece istedigim gibi olmadi. Brad pitt olacam sandim ama olamadim. Doktorundan mutlaka before after fotograflari iste.. Benim gibi ilk bulduguna gitme


  • fatih baker  (02.03.16 22:23:33) 
@fatih baker
Before afterlarını gördüm zaten gayet başarılı.Bakalım alışma sürecim nasıl olucak :)

  • Golden Ratio  (03.03.16 12:08:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.