[]

Ekran kartı ayarını değiştirdim, sıkıntı başladı

Asus laptop'ta iki tane ekran kartı gözüküyor. Biri Intel(R) HD Graphics 4600, diğeri NVIDIA GeForce GT 750M. Geçenlerde nvidia control panel'den physx ayarını değiştirdim. CPU seçili idi, ben geforce'u seçtim ve uygula dedim. Şimdi arada bir yarım saniyeliğine görüntü gidiyor. Flash ya da html5 videoyu tam ekran yapınca da birkaç saniye kara bir ekran geliyor. Tekrar CPU'yu seçtim ama işe yaramadı. Bir fikri olan var mı?

Teşekkür ederim.


 
Gelen siyah ekran gelip gidiyor mu yoksa ekran siyah mı kalıyor? Bir kaç saniyelik kararma on board karttan diğer karta geçiş yaptığı için yapıyor olabilir.

En temizi sürücüyü kaldırıp yeniden kurun. 2 kartlı Laptoplarda oluyor böyle sorunlar. En iyisi temiz yeni bir kurulum.
  • fakirpislik06  (02.03.16 17:52:08) 
Gelip gidiyor. Yarım saniyeden kısa sürüyor. Sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim.


  • gyroscope  (02.03.16 18:34:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.