(4)
Salatada ortadaki madde
Selamlar, ne bu ortadaki arkadaşlar? Marketten nasıl temin ederim ben bunu. Direk alıp doğrasam aynı tadı alır mıyım yoksa işlemden geçirmek mi gerekir?Edit: Ortadaki derken aradakini kastettim. Hatam olmuş kusura bakmayın. Cevaplar için teşekkürler:)
Selamlar, ne bu ortadaki arkadaşlar? Marketten nasıl temin ederim ben bunu. Direk alıp doğrasam aynı tadı alır mıyım yoksa işlemden geçirmek mi gerekir?
Edit: Ortadaki derken aradakini kastettim. Hatam olmuş kusura bakmayın. Cevaplar için teşekkürler:)
0
Kırmızı olan kırmızı lahana, turuncu olan havuç. İkisinde de aynı tadı alırsınız, havuç rende, kırmızı lahana ince doğrama olarak.
0
Kırmızı lahana bu:
www.cintakvimi.web.tr 
Bunu alıp direkt doğrayınca salatadaki gibi olmuyor. Biraz tuzla limonla avup yenilebilir hale getiriyorsun. Aksi halde tatsız tuzsuz bir şey oluyor.
0
ortadaki turşu hali, mor lahanayı kesip tuzla ovup yıka sonra üzerine biraz sirke koy bekle birkaç gün. marketlerde de satılabiliyor
0
kırmızı lahana o. doğrayıp biraz sirkeli suda bekletiğinizde beyaz ksımları mora dönüşüyor tadı da daha turşu gibi oluyor
0