[]

kedinin bitmeyen derdi

#1052845 daha önceki derdimiz buydu, hallettim bir şekilde.
ama şimdi şöyle bir sorun var. bu garibim idrar yollarının tıkanması yüzünden kan işedi, veteriner gelip iğneyi yapıp biraz toparlanana kadar yerinden kalkamadı.işyerinde bakıyoruz biz buna, burası da tozlu bir ortam, ıslak ve uzun tüylere toz bulaşınca oldu çamur. her ayağa kalkışında bi silkeleniyo kurtulmak için ama topak topak oldu artık. yıkamaya çalıştım, çakal anladı kucağımdan 3 metre öteye fırladı panikten. kuru şampuan aldım, pudra gibi olanından. döküyorum ama tarayamıyorum, canı acıyor kaçıyor çünkü.o şampuan üzerinde kalıyor, bir zararı olur mu? canı acımasa sevdi aslında. tüylerini kesmeye çalıştım,hepsi karışmış birbirine, onu da yapamadım.

yara olacak diye telaşlanmaya başladım artık. ne yapabilirim başka?

 
topak olan yerleri kesiyoruz biz. öbür türlü derisi tahriş oluyor. belki biraz daha sabredip havalar ısınınca tıraş ettirebilirsiniz.


  • physcos physcos  (02.03.16 17:17:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.