[]

Mide ya da bağırsak kanaması geçiriyor olabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. şu an yaban ellerde litvanyadayım. bir kaç gündür rahatsızlıklarla boğuşuyorum önce hemoroidle debelendim sonra sistit oldum karnım ağrıdı vs derken dün en son tuvalete gittiğimde kakam gerçekten çikolatalı puding gibiydi kıvam ve renk olarak da. anneme söylediğimde mide kanaması olmasın bu?? dedi. dün geceden beri okuyorum ve her belirtiyi duruma yoruyorum ay halsiz miyim midem de mi bulanıyor vs diyerek kafayı yemek üzereyim. şu an gerginlikten ellerim falan buz gibi vallahi stresten gidivercem. hastane doktor vs derseniz şu an 1-2 ay önce kafamı çok sert vurup sersemlediğimde acile gittim ama kanamam olmadığını görünce beklettiler mesela şimdi şu an acillik bir şeyim yok hani gitsem sürekli kusmuyorum ya da ishal değilim aslında tek rahatsızlığım ara ara karnımın ağrıması o da şiddetli değil. e bu durumda ne diyeceğim adamlara ben? randevu falan almak lazım sistemden işte mide ve bağırsağa kim bakıyorsa ama sonuçta bir kimlik numarası vs lazım yani bunlar için. annem öyle şeyler söyledikçe aşırı panik oldum şu an mantıklı düşünemiyorum sanırım.nolur yardım edin :(




 
hani tiksinç olmsın da çikolatalı puding gibi değil, bayağı siyaha yakın oluyor genelde mide kanamasında. Yine de doktora gidin tabii.


  • whoosie  (02.03.16 15:22:40 ~ 15:23:09) 
litvanyaya nasıl gittin ki sen, oraya giderken vize vs sağlık sigortası yapılmıyor mu? iç kanama bence yeterince acil bi durum..


  • masa penisi  (02.03.16 15:23:39) 
Aynen doktora gitme anneni dinle. Varsa isirganotu ebegumeci ve maydanoz kaynatıp yanaklarina sür üstüne de 1.25 bardak rakı iç hiçbir şeyin kalmaz.


Doktora git!
  • Kovacic  (02.03.16 15:24:54) 
googlea melena yazin, cikan resimlerle kendinizdekini karsilastirin.


  • fayfim  (02.03.16 15:27:08) 
Fayfim +1

2 yıl önce ben de yaşadım bunu. 2 gün öncesinden bağırsaklarda anormallik farketmiştim ama ishal sandım kendimi 2 gün sonra gece yarısı ağızdan ve makattan aynı şey gelince farkettik. sonu ölümcül olabilir ki benim ki de öyleydi.
  • mza  (02.03.16 15:48:34) 
ayrıca ne demek ne diyeceğim? Şüpheleniyorum diyeceksin. Ben bir gece İstanbul un göbeğinde gece yarısı ambulansı aramıştım. Alkol aldım kusmam var. Daha önce mide kanaması hikayem de var gelin beni alın diye. Şıp diye gelip almışlardı. Zehirlenmiştim tabii...

O yüzden ne diyecem diye düşünülmez sağlık işlerinde. Adamlar pipim küçük, götümde meme var diye bile gidiyorken...
  • mza  (02.03.16 15:52:32) 
@kovacic annem zaten doktora git diyor kadının işi olmaz öyle şeylerle.

şu an ikinci kakamı da yaptım mesela normaldi. sanırım öyle bir şey olsa devam ederdi?

@masa penisi iç kanama geçirsem bence lalala diye gezemezdim

yediğim bir şey dokunmuş olabilir bence et vs yedim zehirlenme gibi değil tabi ama dokunmuş olabilir+ ayaklarım sürekli buz gibi ayaklarımı da üşütmüş olabilirim+regldim hepsi birbirine karıştı bence.

kakamın rengini gördükten sonra rahatladım. bu geceyi kötü geçirirsem gideceğim
  • dedi ayca  (02.03.16 16:03:28) 
regl'den de oluyor o renk değişmesi. bence telaşa gerek yok.


  • pokerface  (02.03.16 16:13:53) 
hemoroid sıkıntısı yaşadım demişsiniz. hemoroid iç kısımda da olabiliyor, kanama yapabiliyor. yani mide kanaması değil de kalın bağırsaktan olabilir. ve herkesin dediğini tekrarlayayım. üç beş gün içinde dönemeyecekseniz doktora gidin.


  • synick  (02.03.16 17:18:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.