[]

evin tamirini kim yapacak?

bina yeni daha dairelerin ayrı ayrı faturaları bile gelmiyor. 6 aydır oturum var...
bizim tuvalet akıyormuş alt kata.
yönetici müteahhiti ara onun yapması gerekir dedi..

sizce bunun tamiri kime ait?

bana
ev sahibine
müteahhite

 
sana asla değil. ev sahibine söyleyin, o müteahhite söyler.


  • fakyoras  (02.03.16 13:40:58) 
fakyoras +1

evle ilgili tüm sıkıntılar ev sahibine. ayrıca ayrı ayrı fatura olayından çok yüksek faturalar ödeyeceksin hazırlıklı ol
  • pinman  (02.03.16 13:57:38) 
biz evsahibine söylüyoruz o müteahhite çemkiriyor, sonra biz yaptırıyoruz parasını kiradan düşüyoruz, sonra ev sahibi gene müteahhit çemkiriyor.


  • halanne  (02.03.16 14:11:14) 
sana dert olmuyorsa alt komşuya pasla o uğraşsın. bizde de var benzer bi bela alt komşu ben evde yokken saçma sapan şikayetlerle annemin başını ağrıtıyormuş...


  • masa penisi  (02.03.16 14:24:21) 
müteahhitle ne alakası var emenike. ev sahibi çağıracak bi usta yaptıracak, ev artık onun. kiralamak suretiyle kullanıyor. ha bina yeni olduğundan dolayı müteahhitle anlaşılmıştır, eleman 1 yıl veya şu kadar süre bi sorun olduğunda masrafları bana ait demiştir o ayrı konu.

tamir sorununu çözmesi gereken kişi ev sahibi.
  • Improbable  (02.03.16 14:34:06) 
@ Improbable, müteahhitle şöyle bir alakası var.
örneğin bizim ev sahibine evin inşaasında kullanılan malzemeler ve işçilik için 5 yıl garanti vermişler. dolayısıyla 5 yıl içinde çıkacak (kullanımdan kaynaklanmayan) arızalar da garanti kapsamında.

  • halanne  (02.03.16 14:45:54) 
eğer sizin giderden akıtıyorsa sorumlu sizsiniz.

farklı bir yerdense sizi ilgilendirmez. madem garantisi var, alt komşu ve siz müteahhiti sıkıştırın. ancak müteahhit çamura yatıyorsa, sizin usta getirmeniz lazım.
  • kartallar yuksek ucar  (04.03.16 10:05:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.