[]

Utorrent - Eşlere Bağlanılıyor Hatası

Merhabalar,

Utorrent ile bir dosya indiriyordum. Eğitim seti. Yaklaşık 10 gb. Dosyanın %83'ü doldu. Ancak durma oldu ve eşlere bağlanılıyorda takılı kaldı. Yani "eşlere bağlanılıyor deniyor ancak indirmiyor. Bu dosyayı indirirken %50lerdeyken yine böyle bir durum oluşmuştu. Bazı sitelere baktım, tracker ekledim. Ancak sorunun trackerdan kaynaklanmadığını anladım. Çünkü farklı bir torrent dosyasını eklediğimde normal indiriyordu. Ancak indirdiğim şu 10 gblık dosya %83'te durdu ve eşlere bağlanılıyor demekte.

Sizce bunu halletmenin bir yolu var mıdır?

Teşekkürler.

 
Yeteri kadar eş yoktur o dosyaya ait, başka başka insanlar seed yapınca da devam eder bir öncekinde olduğu gibi.

Çok popüler olmayan torrentlerde sıkça başıma geliyor, mecbur bekliyorsun tekrar seed gelene kadar.
  • chicha  (02.03.16 13:43:34) 
şimdi tam indirme tamamlanmak üzereyken bekleyecek miyim?

anlamadığım bir durum var. bu seed olayı, örneğin başka bir bilgisayardan aynı torrenti indirince benim torrent devam mı edecek? başka bir çözümü yok herhalde, öyle mi?
  • haistre  (02.03.16 13:58:19) 
Torrente tracker eklemeyi deneyin. Torrent tracker listesi diye aratın bu trackerları torrente sağ tıklayıp en alttan özellikler diyin, orada üstteki kutucuğa eski trackerları silmeden yapıştırın/ekleyin. %100 olmasa da bir ihtimal işe yarayabilir.


  • fakirpislik06  (02.03.16 14:02:40) 
hocam, tracker ekleyince sorun yine çözülmüyor. sanıyorum yukarıda da belirtildiği gibi sorun seed'lerden kaynaklanıyor. birinin bağlanıp indirmesini bekleyeceğim herhalde.


  • haistre  (02.03.16 14:06:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.