[]

Oldies But Gozlerim Doldies Zirvesi 3

sub-etha'ya ulaşımın zor, limon'a ulaşmanın imkansız olduğu zamanlarda oluşturulmuş etkinlik. bu zamana kadar duyuru'da oluşturulmuş zirve kategorilerine baktım da, genelde altında konuşulabilmesi için "soru" olarak açılmış. aynı yolda devam edeyim dedim.

efendiler 12 mart 2016 cumartesi günü saat 20.00'da taksim the mekan live sahnesinde "oldies but gozlerim doldies" zirvelerimizin 3.sünü icra edeceğiz. üstelik zirve organizatörlerinden sözlüğün sevilen rahibi 'elsanin mecnunu' efendinin de doğum gününü kutlayacağız.

bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

detaylı bilgi;

www.facebook.com

 
ya o kadar her şeyik KESİNLEŞTİĞİ bir zirve açtık ki, yorum yapmadı altına...........


  • gregory  (10.03.16 13:46:46) 
elsanın mecnunu kim la?

bize öyle antin kuntin işler gelmez beyim.
  • [silinmiş]  (11.03.16 07:30:39) 
zirve işine bir doğum günü karıştırıldığında o zirveye tek başına gitmek gibi bir hataya düşmemek gerekir bence. eğer bir doğum günü kutlanıyorsa, demek ki bir gurup insan zirve boyunca kendi aralarında "inside joke" lar yapıp, hediyeleşip, eski anılardan bahsederek eğlenecek.

Kimseyi tanımayan yazarlar da bu hiç tanımadıkları kişinin doğum günü partisine gelsin mi? Bu tip "doğum günü organizeli" zirveleri yazarların kaynaşması açısından son derece verimsiz buluyorum. şahsen böyle bir oluşumun zirvesinde doğum günümün kutlanmasını da istemem. bildiğin zirve trollemek bu. "oh madem kalabalık, herkesin önünde mum üfleyeyim, herkes bana bakiyooooo ihihihi" bak işte bu kişi kezban'dır.
  • theli  (11.03.16 08:01:21 ~ 08:02:04) 
theli +1


  • highwaytohell  (11.03.16 11:25:38) 
Zirvenın adını değiştirirseniz daha çok katılım olur bence.


  • ambrosia  (11.03.16 13:05:40) 
biz zübeyde hanım ilkokulu 3-a sınıfı olarak topluca katılmayı düşünüyoruz. bu ne biçim isim be.


  • der meister  (11.03.16 13:23:09) 
toplu bi açıklama yapim (:

elsanın mecnunu kim?

(bkz: elsanin mecnunu)

"zirve ile doğumgünü karıştırılmış"

karıştırılmadı aslında. doğumgünü sahibi zirvenin organizatörü, 00.00'dan sonra yani 13.03.2016 tarihi itibariyle doğumgünü. zirve programına da 12'den sonra kutlama yaparız diye belirttik. hani millet hediyeler alıp tüm gün doğumgünü çocuğu etrafında bir parti dönmeyecek. @theli ve +1'leri muhtemelen programı okumadı :/

"zirvenin adı ne böyle ilkokul esprisi + değiştirseniz daha fazla insan gelir"

evet zirvenin adı iğrenç bir espriden alıntıdır. pek tabii "oldies but goldies zirvesi" koyulabilirdi, ama o zaman sadece iğrenç klişe bir isme sahip olurdu. bu zirve de yıllardır yapılan birçok zirve gibi ticari bir amaç gütmemektedir. kötü bir isme sahip onlarca zirve yapılmıştır bu zamana kadar, yapılacaktır da. ismi ilk koyduğumuzda "hahaha iğrenç espri, hadi bunu koyalım" demiştik zaten, aldığımız tepkiler de hep bu yönde oldu. isme takılıp gelmeyen bizden değildir zaten.


"tanışık sözlük yazarlarının toplaşması gibi olmuş"

o her zaman, her zirvede olan bir durum. kalabalık zirvelerde kimseyi tanımıyorsanız erken gelin önerisinde bulunuruz genelde. çünkü az insanla kısık müzik ve muhabbet ağır basar zirvenin ilk saatlerinde. böyle bir ortamda insanlarla kaynaşmak daha kolay olur. çok asosyal, içine dönük bir tip değilseniz de en az 2-3 arkadaş edinebilirsiniz. şu an eventteki muhabbete bakıp bu duruma aldanmamak gerekir. eventte geyik döndüren kişi sayısı 10 filandır, katılım sayısı 80, katılmayı düşünenler 130.

orada genelde biz organizatörler ve az çok samimi olan insanlar hareket gelsin diye goygoy yapıyoruz. bu demek olmuyor ki herkes samimi, gelince yabancı kalacağım filan.

bununla birlikte zirve davetlisi iki grup var. biri kısmen eski sözlükçülerin bulunduğu ekşi sözlük platformları, diğeri yine birçok ekşi sözlük yazarının üye olduğu "türkiye pastafaryan cemaati" grubu. sözlüğün zirve fasilitesi olan limon'un çalışmaması izim için bir handikap, zira insanlar birbirlerini "sözlük nickleri" ile tanıyor normalde. facebook'ta gerçek isimlerle kayıt yapıldığı için, aslında nick olarak tanıdığınız birçok kişi size yabancı geliyor olabilir. kısfmet diyelim hep.
  • gregory  (11.03.16 14:08:54 ~ 14:13:22) 
velhasıl kelam geçmiş 10 sene içerisinde 200küsürüncü zirvesini yapan biri olarak işlerin sandığınız kadar kötü gitmediğine emin bir şekilde playlistimi hazırlıyorum. ben davet edeyim, daha iyi bir planınız yoksa gelin ortama bakın en azından derim. hiç olmadı ordan rocknrolla'ya filan geçersiniz (:


  • gregory  (11.03.16 14:16:39) 
theli +1


  • birşeylersoracağım  (13.03.16 01:54:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.