[]

hsbc kullanan var mı?

selam,

hsbc türkiye'den çıkmamaya karar verdi. global dünyasına dalabilmek için hsbc kullansam mı diye düşünüyorum. ilerde bir başka ülkeye gidersen veya orada iş yapmak istersen buradaki credibility'ni oraya taşıyabiliyormuşsun.

hsbc kullanan var mı? hesap ücretleri - kart ücretleri ne alemde. ücretsiz olarak hesap açıp kart alabiliyor muyuz? memnuniyetiniz ne seviyede?

internet sitesine girdim, sayfanın yarısında öksüz çocuk gibi duruyor, pek hoş bir görüntü çizmedi. adamların uk sitesine bakıyorum, sonra dönüp tr sitesine. durum kötü..

 
mobil uygulamasında eft gibi işlemlere 1 küsür tl ücret alıyorlar. internet bankacılığı kullanmak ayrı bir rezalet. pek gelişimci bir banka gibi değil.


  • dedimmidemedimmi  (02.03.16 09:52:38 ~ 09:52:59) 
Kredi kartı ücretleri burada var: www.hsbc.com.tr


Ben sadece Pegasus kartları varken kullanıyordum. Sonra yollarımı ayırdım. Bana da pek teknoloji dostu gelmiyor :/
  • lcha  (02.03.16 10:10:53 ~ 10:11:29) 
Hocam şunu söyleyebilirim kredi kartlarına hiç bir yerde taksit olmuyor hep tek çekim


  • killerbee  (02.03.16 10:25:08) 
çıkma kararından sonra hizmetleri dibe vurmaya başlamıştı. bayağı da bir atm kapattılar, istanbulun en işlek bir sürü yerindeki atm'ler de hep bozuktu, sürekli sorun çıkarıyordu, hiç bakım yapmıyorlardı. şimdi fikir değiştirdiler diye düzelir mi bilmiyorum ama atm'ler bayağı sorunluydu.


  • kül  (02.03.16 12:48:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.