[]

Hangi bisiklet?

Sizce aşağıdaki bisikletlerden hangisini almak daha mantıklı? İlk defa bisiklet alacağım. Amacım haftasonları, akşamları sahilde birkaç km sürüp ter atmak.

www.tandembisiklet.com

gungorlerbisiklet.com

 
Burada da kullananlar vardı, Carraro daha iyi bir seçenek bence.


  • chicha  (02.03.16 08:23:06) 
düz yolda şehir içinde kullanacaksanız 28 jant tekerli, amortisörsüz bir model seçmenizi tavsiye ederim, hibrid diye geçiyor. sedona 310 var bende, çok memnunum


  • bcdhms  (02.03.16 08:23:45) 
Carraro Sportive 225 ile ilgili çok yorum okumuştum. Diğer modelle ilgili çok fikrim yok ama carraro olan baya iyi bir bisiklet


  • alaimisema  (02.03.16 08:26:41) 
bcdhms +1
o amortisörlerin hepsi yalan. hiç gerek yok boşuna ağırlık. şehiriçinde sürecekseniz ilk bakmanız gereken hafiflik ve akıcılık. bütçeniz elverdiğince sağlam ve hafif bir bsiklet almaya bakın hatta bir adım ileri gidip eğer bagaj takma derdiniz yoksa yol bisikletini öneririm.

açıklama editi: amortisör kullanacağınız zemine göre gerekli olabilir ama şehiriçinde tamamen gereksiz. nasıl kullanırsanız kullanın kollarınız dümdüz olmamalı elcikleri gidona yön vermeye yetecek kadar sıkılıkta tutmalısınız.
ayrıca ağırlığınızı mümkün olduğunda seleye değil pedallara vermelisiniz.
  • lazpalle  (02.03.16 08:44:03 ~ 09:22:03) 
Carraro +1


  • bim tribi  (02.03.16 08:58:25) 
carraro ve mosso ayni firmanin distributorlugundeler. ikisinden de keyif alabilirsiniz. ben sabit masali city bike kullaniyorum arada istanbul'da yol durumundan dolayi elciklerden bileklerime dogru hafif bir agri olusuyor.

bosuna agirlik vs. denilmis de kullanim amacina gore degisiyor hepsi. yani yol bisikletine bakan mantik haliyle amortisorlu bisikleti agir oldugu icin secmez. imkaniniz varsa sabit masali ile amortisorlu olan bisiklete binin. bir kac tur atin. oyle karar verin. deneyiminiz olsun.
  • evimin paspasi  (02.03.16 09:07:55) 
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim. Carraro'yu aldım bakalım, pişman olmayız inşallah :)


  • animalman  (02.03.16 14:09:34) 
  • zam sampiyonu domates  (02.03.16 14:48:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.