[]

Ataşehir atatrk mahallesnde ucuz yemek?

gardenya plazadayım. Her taraf pahalı. bir çorba bir jkuru fasuyeye 13 lşra verdim. Daha önce hep ticket vfilan vardı. böyle olursa doymam zor ve çok para gidiyor. Yakın yerlerde çiğ köfte vs nereler olabilr, oralar da pahalı mıdır?

Büyük migros var ordan ne alınabilir mesela? Herkes birlikte yemepe çıkıyor. Onların yanına elimdemigrostan kuruyemişle fişlan gitmek sizce garip olur mu?

veganım bu arada hayvan insan doğa sömütrüsüne karşıı.

 
doğa sömürüsüne karşıysan neden kuru fasulye ve kuruyemiş yiyorsun? doğa sömürüsü olmazsa ekmeğe abanacaksın çorbayla.


  • cekilmis gayfe  (01.03.16 21:36:24) 
Vedat usta var ata plazanin orda
Shorba falan var gunluk menusu 15-16 lira
Migrostan da ekmek al domates al sandvic yap
  • la noix  (01.03.16 21:37:27) 
evden yap götür bir şeyler, sağlam bahanen de var nasılsa veganım içim rahat etmiyor dışarıdan yiyince dersin. sefer tası rulezzz


  • red g  (01.03.16 23:02:56) 
mercimek kofte, kisir gibi turk isi soguk tuketilebilenler evden getirebilirsin. migrostan yulaf ezmesi, badem sutu, elma olabilir. salatalik, domates vs baharatlarla soyle bir grillenmis tofu bile is yeri mutfagindan cikabilir, hazirlamasi cok vakit almaz diye tahmin ediyorum.
bu arada veganlik cok zor, size saygi duyuyorum.

  • mavicorap  (01.03.16 23:35:50) 
Yemeksepetinden bakarak toplu halde görebilirsin restoranları hem fiyatlar da yazdığı için karar vermen daha kolay olur. Ama 13 tl'den daha ucuza bir şeyler bulman biraz zor. çiğ köfte var fiyatlar da diğer yerlerde nasılsa öyle. Ama her gün de çiğ köfte yenmez. Büfe tarzı yerleden tost vs söylersin ucuz olsun dersen. Arada da Kendin yemek yapıp götür bence.


  • meep meep  (02.03.16 08:17:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.