[]

skype'tan ekleyen koca memeli floridalı kız

düğünümüze bekleriz.

birden girdi hayatıma... attığı resimler exe uzantılıydı ama olsun. benimdi... sadece benim. uzak mesafeydi, olsun, sabahattin ali ne demis '' mesafeler uzadıkça aşklar da uzar'' (dememiş ama olsun)

Sanki bir robotla konusuyordum , cevapları kalıplar halindeydi ama olsundu. benimdi..

çok mutluyum...


soru: abi nasıl yiyolar o virüsleri crptolockerları aklım hayalim almıyor yahu...

not: bu bir uyarıyla karısık sorudur bu arada, skype'tan ekleyen her koca memeli floridalı kızla konusmayın, direkt banlayın. Yoksa bilgisayarınızı şifreleyip 500 dolores isterler.

saygılar.

 
bi ara ben bu virüs yayma işiyle uğraşıyordum, kendi kodladığım bi virüsü deneme amaçlı bazı 18+ chat sitelerinde kadın nickiyle link paylaşarak atıyordum. link attığınızda bazı siteler otomatik olarak tıklanabilir hale dönüştürüyordu bu site onu bile yapmıyodu yani adam virüsü yemek için link yazısını komple seçip kopyalayıp tarayıcıya yapıştırıyodu hatta açıp çalıştırıyodu. fazla yadırgamamak lazım o yüzden :d


  • masa penisi  (01.03.16 21:17:08) 
en popüler yol açılmayan video gibi duran web linki gönderip, flash update'i olarak hasar veren kodu yükletmek. çift haneli oranda başarı yüzdesi var.


  • rygard  (01.03.16 21:19:04 ~ 21:19:51) 
Ben onun bot olduğunu bile bile her seferinde kendisiyle tartışıp anasına küfrediyorum. Ama yüreğimin derinliklerinde bir yer "lan?? yoksa?" diye yokluyor ansızın.

sonra floridalı koca memeli kız beni napsın amk diyorum, geçiyor.
  • straples  (02.03.16 00:09:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.