[]

ıslak kuru traş makinası

haftada 2 gün kullanmak içim(pazartesi carsamba) , sinek kaydı yapacak
maksimum 300 tl , kullanımı rahat

sakalım seyrek - bıyıklıyım
nasıl bir makina önerirsiniz?
yıllardır jiletle traş oluyorum tahmini 2-3 dk surmuyordur. Makina ile cok mu üzün sürer ?

 
maksimum 300 ise philips rq11xx modellerine bak. series 7000 diye de geçer. sensotouch 2d...
bende rq1275 var 500 liraya almıştım series 9000 modellerinden. bir de rq kodunu bırakmış yeri seri 9000 modelleri var ama rq12xx serisi ile çok da farklı değil ikisi de sensotouch 3d.

bendeki bu www.hepsiburada.com
300 bütçe ile önerim bu: www.hepsiburada.com
sensotouch 2d altına inme derim.
  • ucan spagetticanavari  (01.03.16 17:55:40) 
@ucanspagetticanavari:
bu makinaya bakmıstım rq1160 240tl ye. videosu izledim traş olurken baya uzun suruyomus gibi geldi. siz memnun sunuz anladıgım kadarıyla. 4-5 gun kesmezsem , uzadıgı zaman kesmek sıkıntı olur mu?

braun 5 serisi var bide aklımda - 7 serisi baya pahalı-
  • bnmzz  (01.03.16 18:31:22) 
braun kullanmadığımdan yorum yapamam kıyas konusunda ama rq1275den memnunum evet. 4-5 gün kesmezsen başlığın deliklerinden içine girmesi zorlaşır haliyle sakalın, yine keser ama biraz daha uğraştırır muhtemelen tabi bu sakal uzama hızına göre de değişir...
bendeki çift başlıklı, bakarsan görürsün zaten rq1275 diye, normal sinekkaydı tıraş başlığı dışında kısaltıcı-şekil verici de var ve sakal direkt kesilemeyecek kadar uzunsa onunla kısaltabiliyorum ya da sadece onunla kirli sakal halinde bırakabiliyorum. o açıdan birkaç günlük sakal da hiç sorun olmadı.

  • ucan spagetticanavari  (01.03.16 18:36:07) 
he bir de şunu ekleyeyim... rq11xx serisi bir modele rq12 yedek başlık takıp kullanabiliyorsun, birbiri ile uyumlu.


  • ucan spagetticanavari  (01.03.16 18:38:39) 
tesekkur ederim . fiyat arastırıyım biraz
cok model cıkarmıslar rq11xx

  • bnmzz  (01.03.16 18:43:33) 
ek başlıkları, led göstergeleri, temizleme aparatı, şarj performansı vs gibi konular farkları. yoksa motor güçleri aynı hepsinin ve asıl ışı da başlık yaptığından tıraş performansı konusunda farkları yok. tüm rq11 serisi modeller tıraş açısından aynıdır. lityum pillilerden olduğu sürece bir sıkıntı olmaz. nimh pilli rq11xx-12xx model var mı bilmiyorum da bunlar orta-üst/üst sınıf modeller sonuçta. nimh pillilerin şarj süresi uzun olur eğer varsa.
yoksa bulabileceğin en ucuz rq11 serisi model iyidir.

  • ucan spagetticanavari  (01.03.16 18:47:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.