[]

s-pen

note serisinde olan kalemden bahsediyorum.

Beni çok çekiyo bu olay ya, yani kalemle girdi girebilmek olayı harika bi olay..

zahmet olmazsa sevip sevmediğinizi ve en sevdiğiniz kullanım şeklini yazar mısınız.

vielen danke

a.

 
3 senedir note 2 kullanıyorum, telefonu ilk aldığım günler haricinde o kalemi daha yerinden çıkarıp kullanmışlığım yoktur. ilgimi de çekmiyor.


  • hypathia  (01.03.16 17:09:18) 
genellikle ekran goruntusu alıp ustune not ekleyip oraya buraya yollamak için kullanıyorum

nadiren toplantılarda not almak için
cok sıkılırsa resim yapmak için filan
ilk aldıgım zamanlarda whatsupdan mesaj yazarken filan kullanıyordum ama bayadır o amac için kullanmamışım şimdi fark ettim

ben seviyorum
  • bnmzz  (01.03.16 17:13:28) 
Ben çok severek kullanıyorum, zaten bu amaçla almıştım note serisinden bir model. Özellikle okulda not alırken çok işlevsel oluyor. Bir de fotoğraf cekip üzerine bir şeyler yazmak güzel. Telefonu da ajanda gibi kullanıyorum belirli sablonlarla. Kısacası seviyorum note serisini.


  • fraise  (01.03.16 17:14:48) 
3,5 yıldır note 2 kullanıyorum. screen shot alıp kesmekten başka bişey de kullanmadım
ayrıca ekranı ikiye bölüp yarısında webde gezerken yarısında başka bişey yapma saçmalığını da 1 kez kullanmışığım yok. onu da tarihe not düşeyim ( s-penle değil)

  • asbe  (01.03.16 17:15:36) 
tab note 12.2 kullanıyorum. kalemi için aldım desem yeridir. işyerinde projeler için ve sunumlar için çok kullanışlı oluyor. toplantılarda not alıyorum rahat rahat. bence kullanışlı


  • şapşiko  (01.03.16 17:28:44) 
note 5 aldım sırf kalemi için. gayet internette gezinirken, klavyede yazı yazarken vs. kullanıyorum.
note 5'teki kalem çıt çıtlı. bi zamandan sonra çıt çıtı bağımlılık yapıyor.

  • yerle yexan  (02.03.16 16:20:25) 
3,5 yıldır note 2 kullanıyorum, sadece S NOT uygulamasında bir resime yazı falan ekleyeceğim zaman kullanıyorum ama bunu yapabilecek bir sürü program mutlaka vardır.

Ama şu olay var samsung note serisi S serisine göre çok üstün. Benimle beraber S 3 alanlar çoktan veda ettiler telefonlarına İ phone 5 alanlarda ama Note 2 maşallah arada kalıyorsan note serisi candır.
  • bapyemir  (02.03.16 16:27:15) 
2 senedir note 3 kullanıyorum,en son ne zaman kalemi kullandım hatırlamıyorum.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (02.03.16 16:31:24) 
note 4 kullanıyorum. s-pen'i;

• toplantılarda not almak için,
• ekran görüntüsü alıp üzerine not almak için
• mobil versiyonu olmayan ya da düzgün çalışmayan sitelerde web versiyonu isteyip, mouse gibi kullanmak için (parmakla ufak elementlere tıklamak çok zor oluyor)

kullanıyorum. baya da alıştım, seviyorum.
  • sijwocaq  (02.03.16 16:35:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.