[]

Amerika vizesi mülakat süreci

nasıl sorular soruyorlar mülakatta?

ve nasıl cevaplar vermek gerekiyor?

henüz başvurmadım.

eldekiler: 2400 lira gelirim var. airbnb'den oda tutucaz. uçak biletini aldık. konsere falan gidicez. hiphop seviyoruz, brooklyn'de kalmayı düşünüyoruz.

bu eldekilerle nasıl cevaplar vermeliyim?

duyuruda biri "arkadaşımda kalıcam diyin" gibi bir şey yazmış, daha sakat bi durum değil mi?

 
mülakatlar biraz formalite, gidince zaten karar verilmiş oluyor büyük ihtimalle, çok büyük bir şey olmazsa karar değişmez.

neden gidiyorsun sorusu gelince şurdan oda tutucaz, uçak bileti aldık, şu konsere gidicez filan diyeceksin. arkadaşımda kalcam demeyin, oda tutucam diyin mis gibi.
  • fakyoras  (01.03.16 15:05:14 ~ 15:05:36) 
arkadaşta kalacam işine girme.
bileti almayaydın iyiydi.
türkiye'de evin var mı diye soruyorlar.
  • cekilmis gayfe  (01.03.16 15:10:04) 
@cekilmisgayfe arabam var, bir işe yarar mı?


  • nıç  (01.03.16 15:23:22) 
Valla benim önümdeki teyze, saçını tepeden kelebek tokayla tutturmuştu. Neden gideceksiniz diye sordular "kocam orda görmeye gitcem" dedi. Burada ne yapıyorsunuz sorusuna "Çocuğum var, çocuk bakıyom" dedi. Vizesini onayladılar.


Ben arkadaşlarımı görmeye gidecektim. Ne yapıyor arkadaşların diye sordu. Doktora dedim, hangi şehirde dedi 3 şehir saydım. Sonra arkadaşın çalışıyor muydu? diye bir daha sordu. Ben de doktora yapıyor dedim. Ah evet filan dedi (sanırım beni aradı)

Tutarlı ol, yalan söyleme. Eğer yakın akraban zamanında Amerika'ya yerleşmediyse sorun olmaz.
  • lcha  (01.03.16 15:25:51) 
fakyoras hakli, bundan 5 sene once koca koca 2 klasor dokumanla mulakata gittik. 3 basit sorudan sonra vizeniz onaylandi hayirli olsun dediler. klasorlere acip bakmadilar bile.


  • ekyil  (01.03.16 15:31:07) 
Yalan soyleme, yeter.

Bana neden gidiyorsun dedi. Anlattim.
O zaman lisedeydim daha ama son sinifa geciyordum. Anam-babam karsilayacakti masraflari.

Hatta dedim ki "10 yillik istiyorum, daha giderim ben cunku" :D sonra "10 yillik vizenizi onayladim" dedi. Ama zaten bunu demesem de verirdi herhalde.

Ingilizce konusabilmek de biraz onemli gencsen, ingilizce konusamayanlarinteker teker reddetmisti (konusmalarin icerigini duyamadim tabi, belki de cok riskli profildenlerdi)
  • kuehles blondes  (01.03.16 16:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.