[]

agi sorusu

hepinize merhabalar,
işe başlarken şirketle maaş olarak x + 90 tl olarak konuştuk. x onların vereceği, 90 tl de agi yatacak dediler. ancak geçen gün sözleşmeyi imzalarken maaş olarak sadece x yazıyordu, yani agi ye dair herhangi bir şey geçmiyordu sözleşmede. Bu durum normal mi? benim maaşım bu ay x + 90 olarak yatacak mı?



 
agi devlet tarafından sağlanan bir hak olduğu için sözleşmede olmasına gerek yok. tutarı da 123 tl oldu. maaş artı 123 tl yatacak. eğer konuştuğunuz maaş+agideki maaş sözleşmedekiyle aynısıysa.


  • freya  (01.03.16 10:51:31 ~ 10:51:43) 
agi devletin sana verdiği bişey. sözleşmeye onu yazmaya gerek yok. +90 yatmazsa sgk şikayet ederek fazlası ile alabilirsin.


  • paudi  (01.03.16 10:51:52) 
agi için ssk'dan ziyade vergi dairesine şikayet etmek gerekir zira size verilen bu parayı vergiden düşüp devlete daha az ödeme yapıyor.


  • amarat  (01.03.16 11:00:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.