[]

kim siliyor

arkadaş aşağıdaki bulgur konusuna bi cevap yazdım, tereyağlı yapın dedim. niye sildiniz? anlamak istiyorum yoksa silinmedi de ben mi göremiyorum
bana firefox'un bir oyunu mu bu?



 
"salçasız hazırlanmış bulgur pilavını nasıl kurtarabiliriz? eldeki tek malzeme domates." seklindeki soruya "biz x'liyiz, bulgur pilavini soyle yeriz.." seklinde bir cevap ne kadar alakali ve mantikli tabi once onu sorgulamak lazim.


  • sourlemonade  (01.11.09 17:28:41) 
bence kendi mantığını sorgula ya da başkaları sorgulasın ikimizinkini de. kim şaşmış ben de merak ettim.polemik olacak o zaman da.
neyse asssert
"polemiğe girmem siler geçerim" demek de bir tercih
  • Karluk  (01.11.09 17:34:13) 
basindan beri diyoruz ki "soruya cevap niteligi tasimayan seyler silinir" daha ne diyelim?


  • sourlemonade  (01.11.09 17:40:53) 
salçasız değil sadece tereyağlı bulgurun da pek çok kere tadan ve tattıran biri olarak önerilmesi bir cevap olarak nitelikli değil mi?
pişir sonra da dök kavrulmuş tereyağını?
salçasız
ki benden sonra verilen cevapta aynı şekilde.
korkarım, memleket söylemem ve bir şiirden örnek vermem mi cevabın niteliksel değerini yok ediyor diye düşüneceğim. hayır, öyleyse de bileyim yani yadırgamam. değilse de bileyim. son günlerde ister istemez başucu kitabı olacak bir felsefe kitabını okuyorum, sokrat bölümünü yeni geçtim. çok feci soru sorarım bu aralar.
  • Karluk  (01.11.09 17:52:11) 
@assert h nin dediği gibi silinmeye gerekçe olacak bir durum. daha önceden kural olarak belirtilmiş gayet te uygun bir kural ama her zaman herkeze ker konu için uygulanmıyor yada uygulanamıyor buda bir gerçek. @karluk arkadaşımında sanırım tuhafına gide durumlardan biride budur ki benim içinde tuhaftır zaten. daha önceden benzer bir duyuru açmış biri olarak ilgili arkadaşlardan "hepsini göremeyebiliyoruz dolayısıyla arada kaçabiliyor" gibi bir cevap alınacağını bildiğimden artık bu tarz duyurular açmıyorum. ama bende böyle durumlarda herkez için aynı şeyin yapılmamasından rahatsızım fazlasıyla (herkesten kasıt [i] ve [es] olan arkadaşlar)


  • pposeidon1  (01.11.09 18:45:36 ~ 18:48:40) 
moderasyonun yemek zevkine uymamıstır muhtemelen.


  • bryan fury  (01.11.09 18:50:30) 
şu beyaz saç istiyorum duyurusuna verilen çorumdaki kuaför tarifleri komik olabilir tabi ama onlar da alakasız diil mi? hatta karluk'unkinden de alakasız.

evet ispiyonladım bi nevi di mi :) cevabı silinen arkadaşlardan burdan özür diliyorum hehe, benim rekorum 14 :)
ayrıca
@poseidon,
buradaki @ işareti bizim dilimizde 'e halini karşılar. yani yukarıda yazdığım gibi poseidon'a dersin giriş cümleni yazarsın. her nick yazdığında @ koyduğunda şaşırtıcı oluyor. yani mantıken diyorum, ukalalık olsun diye değil. correcting people :)
  • kediebesi  (01.11.09 20:11:34 ~ 21:30:21) 
haklısın kediebesi :)) el alışkanlığı diyip yırtmam mümkünmüdür acep :)


  • pposeidon1  (01.11.09 20:59:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.