[]

Sevgilinin arkadaşının asılması.

Gözümün icine sokulmadığı takdirde biri benimle ilgilenmis mi, iltifat mı etmiş ne yapmış anlamam. Erkek arkadaşım olduğu için bunlara iyice kapatmışim kendimi, sohbet sırasında duymuyorum bile, neden sinra aniden jeton düşüyor. Erkek arkadaşımın başka bir arkadaşıyla aksam dışarda bir şeyler yedik. Erkek arkadaşım bir ara masadan kalktı telefon gelince. Ben de spor yapıyorum cok, düzenli kosuyorum falan. Spor muhabbeti açıldı. Bitti. Şimdi düşünüyorum da adam bildiğin kalcalarin, bacaklarin cok güzel dedi. Bayagi bir övdü, eski kiz arkadaşlarının patatesligiyle falan karşılaştırdi, böyle yaklaşıp bakışları falan değişti. Koluma dokunuyordu az daha. Erkek arkadasim geldi. Ben bu adamla bir daha asla bir araya gelmek istemiyorum. Adindan bile tiksindim. Yarın görüşmemiz gerek. Sonra hep bir sekilde biraraya geliyoruz. Bahaneler bir yere kadar. Ne yapicam simdi ben ya? Bizimkine söylemeyi göze alamıyorum. Hem cok üzülür hem fena girişir adama.

Edit. Bedenden rahatca konusmaya o kadar cok alışigim ki bazen ayip olacak diye ben bizzat kendimi tutuyorum. Zten yine anlamadim eve gelene kadar. Bunda başka bir sey vardı.


 
rahatsız olduysan tavrını koy. soğuk davran.


  • tute  (29.02.16 19:03:31) 
ya söyle sevgiline. bize de yer zaman bildir. hep beraber dalalım denyoya.


  • mimimi  (29.02.16 19:15:40) 
sporcusuysan bedenle ilgi şeyler daha rahat oluyor biraz daha asılmamış olabilir. öyle düşünme bence.


  • fasulyek  (29.02.16 19:19:32) 
Ben anlamıyorum milletin nasıl ilişkileri var ya. Arkadaş zor mu bu kadar soyle sevgiline yahu, bunu konuşmayacaksanız daha ne konuşacaksınız?

Bi mal ben miyim acaba sevgilisine her şeyi yumurtlayan.
  • piremses  (29.02.16 19:45:47) 
@piremses Millet olarak cevap vereyim :) her iliskinin biraz kendi dinamigi var. Iletisim problemi yok gibi duruyor. Ben sonuclardan cekiniyorum. Iki adamda iri yari adamlar. O kavga cikarsa iyi cikar. Korkum bu.


  • shadowcat  (29.02.16 20:06:29 ~ 20:14:13) 
Sevgiline soylemezsen
1. Yalan soylemis olacaksin
2. Obur adam sevgilinle arkadasliga devam ettigi icin cesaret bulacak
3. Sevgilin tavrini anlamicak oburune karsi
4. Sen kotu olacaksin

Sevgilin zaten her seyi fiziksel olarak cozme meraklisiysa o adamla isin ne?
  • la noix  (29.02.16 20:09:01) 
@la noix Her seyi fiziksel yolla cozmuyor ki, yanlış bir çıkarım oldu. Benimle ilgili cinsellik konusunda ayri bir hassasiyeti var. Diger soylediklerinin haklilik payi var.


  • shadowcat  (29.02.16 20:12:57 ~ 20:15:53) 
Erkek arkdaşınıza söylerseniz kesinlikle büyük bir olay çıkar. Öncelikle tavır alarak hoşlanmadığınızı belirtin, gerekirse sözle uyarın. Devam ederse erkek arkadaşınızla paylaşırsınız son çare olarak.


  • pike  (29.02.16 20:16:03) 
bence de haklısın, sevgiline söyleme ortamı gereksiz germeye gerek yok. herif bi mallık yapmıs ya da haddini asmıs olabilir, bi sansı daha hakeder.
ben yerinde olsam, özellikle bi daha gorusur bi fırsatını bulur ve elemanı uyarırım, bak gecen ben rahat konustum konu spor oldugu icin ama dusununce beni rahatsız eden bi tavrın oldugunu farkettim; şimdilik x(erkek arkadasın)'e bahsetmiyorum ama lütfen dikkatlı ol. bi daha yapmaya cüret ederse zaten tüm gemileri yak. girişsin puşta

  • art vandaley  (29.02.16 20:22:17) 
Arkadaşına gıcık oluyorum bir daha üçlü görüşmeyelim de.


  • bugunolmadiamayarinkesinolacak  (29.02.16 20:38:02) 
Erkek arkadaşım beni asla kendi arkadaşları ile tanıştırmaya, muhabbet etmeye götürmeyeceğini söylediğinde biraz bozulmuştum ama zamanla kendisine hak verdim. Sebebi ise bu tarz asılma olaylarından ötürü arkadaşlarına güvenmemesiydi, ''bir tek kardeşime güvenirim başkasına güvenmem'' diyen bir insan.

Bence erkek arkadaşın bilmeli bunları.
  • tommenin kedisi  (29.02.16 20:40:50) 
O kisiyi sevmedigini ve ayni ortamda bulunmak istemedigini söyle erkek arkadasina


  • kucukharfler  (29.02.16 20:59:02) 
KEndini karşı tarafın yerine koy, yakın bir kız arkadaşının erkek arkadaşına sen yokken asıldığını ve baştan çıkartmaya kalktığını düşün.

Ve ne kadarını bilmek isteyeceğine karar ver.

sonra ona göre tavır al
  • KaraSakall  (29.02.16 22:58:38) 
benzer bir durumda ben söylemiştim sevgilime. söylemeseydin kötü olurdu iyi yaptın demişti.


  • sanguine mcqaer  (29.02.16 23:27:55) 
erkek arkadaşın sana inanmayabilir, abartıyorsun ya da saçmalama diyebilir. öyle bir şey derse hemen ayrıl.


  • nice tnetennba  (29.02.16 23:59:39 ~ 01.03.16 00:00:14) 
Kişi kendinden bilir işi...
Sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum diyenlerin içerisinde bulunduğu halveti ruhiye halini kendi fikirlerinden beslenmekte.
Taş kızları ben de severim. Sevip sayıp övmek neden kötü olsun?
  • Frederick Co  (01.03.16 17:13:39) 
Şimdi şöyle:
1. Erkek arkadaşımın başkalarına güvenmeme gibi bir durumu yok. bir sürü ortama yalnız gireriz, bir sürü ortama beraber gireriz. arkadaşalarımızı tanırız. o kada albenili, dikkat çeken biri değilim.

2. bana yalan söylüyorsun diyeceğini sanmam. hatta dediğim gibi hemen adamın yanına falan gider. şimdiye kadar kimse için tek bir laf etmedim ki yazdığım gibi anlamam asılma olsa bile, yani farkettiysem bir olay kesin var.

3.bunlar sahiden 1.90lık iri adamlar. kavga çıkarsa birebir çıkar, ama ikisi de fane pataklanır. istemiyorum.

4. adamla buluştuk. Hiç yalnız kalmadık, ben çok az konuştum, sonra da midem kötü oldu kalkalım mı dedim kalktık. adamın bakışlarında bir şey var. Çıkarken de böyle öperken uzun öptü, kendine bayağı çekti. ben bir şey demesem de erkek arkadaşım farkedecek zaten bence, elikulağında. hala söylemek istemiyorum. adamla konuşmak da istemiyorum :(
  • shadowcat  (01.03.16 19:07:44) 
"3.bunlar sahiden 1.90lık iri adamlar. kavga çıkarsa birebir çıkar, ama ikisi de fane pataklanır. istemiyorum. "

beyler bunlar liseli. dağılalım
  • Frederick Co  (02.03.16 08:15:30) 
:) bence de liseliyiz.


  • shadowcat  (02.03.16 10:00:23) 
@shadowcat son yazdığınızda "zaten farkeder" demişsiniz, sizce farkederse "neden bana daha önce söylemedin?" demez mi? sizin de bu durumun farkında olduğunuzu anlar bence. söyledikten sonra adamla buluşup beraber hareketlerini tartmak daha mantıklı gibi. öyle fiziksel kavga çıkartacak bir biriyse de bence önceden sınır koymakta yarar var, "beni pişman etme söylediğime" gibi ufak tehditlerle.. çok çirkin bir olay olur eğer böyle tepki vermeyi seçerse...

eğer dalmayacağına güvenmiyorsanız, bir daha o adamla buluşmaya gitmeyin; var mı öyle bir şansınız? "muhabbetini sevmedim" vesaire..

ama bir de şöyle bir tarafı var: bilmediği sürece böyle bir adamla arkadaşlığına devam edecek erkek arkadaşınız. bunu yapan biri ilerde arkadan da vurur. güvenilmez..ama bunu erkek arkadaşınız bilmiyor şuanda. yani söylemeniz ona da bir iyilik olur gibi, ne mal olduğunu görür. yakınlarsa özellikle.
  • mizore  (02.03.16 10:44:20) 
sevgili mizore, bu bahsettiğim arkadaş ve sevgilim bir süre önce, yeni,
ecnebilerin "carpooling" dediği şeye karar verdiler. yalnızca birisinin arabasıyla işe gidiyorlar, işler evler yakın. bazen spora da beraber. yine de çok yakın değiller. yeni başladı bu işler. Şimdi mesela ben de yakın yerlerde oluyorum, beni de alıyorlar, ya da bir yere gideceğim ben de arabada olyorum gibi şeyler. o yüzden hafta içi görüşmeler çok. Yani olay bir tek buluşmayalım demekle çözülmeyecek. ama evet, ne olursa olsun, sonuçlar kötü olacak gibi duruyor.

ama şöyle de bir şey var. mesela farketse ve "bu adam ne yapıyor böyle ya" dese bir şekilde kavga çıkmadan "ya ben de rahatsız olmaya başladım, sana söyleyecektim" diyerek ayarlanabilir, paslar yumuşatılabilir :) ama şimdi pat diye ben söylesem her şey çok daha hırçınlaşacak. bu adamla daha da yakınlaşmadan işin çöüzlmesi gerekiyor tabii. carpooling planları falan da yatar. Ya diğer adam agressif duruyor baya, bizimkinin zaten bu konularda ayrı bir zaafı var, rasyonellik hak getire.
  • shadowcat  (02.03.16 12:50:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.