[]

Ankara Öveçler 2.Cadde/Lizbon Caddesi'nde oturanlar/muhiti bilenler

Sözlükte Öveçler geneli için yazılanları okudum belki buradan da yorumlar gelir diye düşünüyorum. Kriterlerime yüksek oranda uyan bir satılık ev var bu caddenin üst taraflarında bir ara sokakta, Dikmen Caddesine daha yakın Çetin Emeç ile karşılaştırıldığında. Muhit için aklınıza gelen öznel görüşlerinize ihtiyacım var. Sakinleri ve çeşitli imkanlar-ulaşım vs. Açısından şu semtle özdeş veya bir tık altı/üstü şeklinde görüş de olabilir.




 
muhit güzel pek patırtı gürültü olmaz. yazın bazen şahinciler sıfır çizer. bu yaz pek olmadı o da gerçi. yalıtıma dikkat et kışın soğuğu güzel olur. bir de mutlaka güney cephe olsun yoksa donarsın. yazın da güzel eser serin olur.


  • cekilmis gayfe  (29.02.16 18:49:20) 
1. cekilmis gayfe +1
2. kizilay civarina ulasim kolaydir.

  • helenart  (29.02.16 20:18:58) 
Ayrancıda doğup büyümüş ve şuanda da öveçlerde oturan biri olarak, ayrancının iki tık altı diyebiliriz. Çetin emeç e yaklaştıkça güzelleşmekte, dikmen caddesine doğru köhneleşmektedir. Sakinleri pek sakin değil, en azından bizim apartmanda :) ancak sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum


  • mephistoo  (01.03.16 06:59:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.