[]

İşten çıkarıldım.

Hem maaşımi geciktirip odemediler hem de ihbar tazminatımi yatirmadilar. Özetle ağızlarına nasıl sicariz?




 
sakin ol şampiyon. önce bi soluklan. ne zaman çıkartıldın. maaşlar ne zaman yatıyor da seninkini yatırmadılar. tazminatını ne zaman yatırmaları gerekiyordu da yaztırmadılar detay ver biraz.


  • kakao  (29.02.16 16:33:04) 
kayıtlı çalışan mıydın? hiçbir şey imzaladın mı? hakkında 3 gün gelmedi diye tutanak tutabilecek durumları var mı? bunu yaparlarsa alamazsın. bir şekilde ispatlayabiliyor olman lazım. ya da ihtarname çekieceksin 100 lira bayılıp.

kardeşimi satış elemanı olarak çalıştığı yerden çıkarttılar ve 50 gün sonra verdiler tazminatı.
vermeme gibi bi şansları yok. ama "parayı elden aldım" yazan hiçbir şey imzalama.
ben sadece ibraname imzalattım, onda da hesabıma yatacak yazıyor. onda sıkıntı yok. yatırmıştık diyemiyorlar.
bir de işte işten çıktım filan falan evrakı.

parayı elden aldım diye bi evrak vardı. imzalamadım. dedikleri tarihte aradığımda yatırmamışlardı. son kez aradım sizi dedim. yatırdılar.

özetle ağızlarına sıçman için çok uğraşman lazım. ben çok uğraştım ama dava mava açmadan gene onların dediği tarihte oldu. sigortayı aradım. onlardan aldım bazı bilgileri. 170.
  • supergirl  (29.02.16 16:42:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.